Ziua Mondiala a Veganilor

Ziua Mondiala a Veganilor

Maria Nila este de parere ca animalele nu ar trebui sa faca parte din vanitatea umana, motiv pentru care produsele noastre de par sunt 100% vegane si prietenoase cu animalele. Totusi, cauza noastra nu se reduce doar la produsele noastre. Este foarte important pentru noi sa contribuim si in alte moduri pentru o lume mai prietenoasa. In fiecare an, pe 1 NOIEMBRIE, MARIA NILA incepe THE FRIENDLY YEAR. Acest an calendaristic consta intr-o campanie de caritate mai mare in timpul ZILEI MONDIALE A VEGANILOR si pe tot parcursul anului, o noua editie a revistei The Friendly Reader, impreuna cu o donatie finala pentru o cauza specifica faunei salbatice. Pentru 2022, THE FRIENDLY YEAR are ca scop sustinerea prietenilor care locuiesc in copaci, LENESII.

Sanatatea populatiei de lenesi depinde de sanatatea padurii tropicale. Si pe masura ce defrisarile continua, LENESII isi pierd atat casele, cat si mancarea. Acest lucru i-a determinat sa coboare de pe varfurile copacilor unde locuiesc de obicei, facandu-i o prada usoara pentru alte specii, accidente auto si braconaj. LENESII sunt, de asemenea, intr-un ritm alarmant, rapiti si vanduti pentru poze si interactiuni cu turistii. Aceste tipuri de activitati provoaca LENESILOR mult stres si anxietate, ce duc la o moarte prematura. Majoritatea LENESILOR tinuti captivi mor in decurs de trei pana la sase luni.

ZIUA MONDIALA A VEGANILOR este o miscare globala in care sunt sarbatorite beneficiile veganismului pentru oameni, animale si mediu. Anul acesta, MARIA NILA a decis sa aduca LENESII in lumina reflectoarelor. Impreuna cu partenerul nostru pe termen lung, fundatia caritabila de incredere pentru viata salbatica THE PERFECT WORLD, vom contribui la INSTITUTUL LENESILOR DIN COSTA RICA, a carei misiune este sa incurajeze si sa extinda conservarea LENESILOR. Doi dintre LENESII pe care ii vom urmari in calatoria lor spre viata in libertate sunt bebelusii GORDITA si GORGIE, care au fost gasiti si salvati la doar cateva zile de la nastere. Cu sprijinul si formarea potrivita, bebelusii GORDITA si GORGIE vor fi apti sa duca o viata in libertate 100%.

Ziua Mondiala a Veganilor

Cum poti sa ajuti?

Foloseste codul de reducere VEGANDAY pe site-ul xpertbeauty.ro si vei primi o reducere de 20% la toate cumparaturile Maria Nila. Codul este valabil pana pe 10 Noiembrie 2021.

Impreuna putem face o diferenta! Citeste mai multe despre proiect aici:

www.theperfectworld.com/save-the-sloth

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *