Samsung Bucharest Gaming Week

Gamerii sunt asteptati in weekendul 14-15 octombrie la standul Samsung din cadrul Bucharest Gaming Week

Samsung Electronics Romania aduce laolalta toti pasionatii de jocuri pe mobil la Bucharest Gaming Week 2023 pentru sesiuni epice de gaming si interviuri cu invitati speciali
Gamerii sunt asteptati in weekendul 14-15 octombrie la standul Samsung din cadrul Bucharest Gaming Week, ce va avea loc la Palatul Parlamentului, pentru numeroase sesiuni de gaming pe unele dintre cele mai performante dispozitive Galaxy

Samsung_BGW

Samsung Electronics pregateste o experienta captivanta pentru pasionatii de gaming la Bucharest Gaming Week, ce va avea loc in perioada 14-15 octombrie la Palatul Parlamentului. Cu o prezenta deja traditionala la acest eveniment de amploare, Samsung promite sa aduca la standul sau momente de gaming memorabile si sa ofere participantilor ocazia de a interactiona cu unii dintre cei mai cunoscuti gameri si ambasadori de brand.
Evenimentul, care atrage mii de participanti in fiecare an, reprezinta o oportunitate excelenta pentru Samsung sa demonstreze an de an angajamentul sau fata de comunitatea de gaming si sa ofere o experienta de neuitat tinerilor pasionati.
„Astazi, unele dintre cele mai iubite jocuri ale momentului prind viata chiar pe dispozitivele Galaxy din buzunarele fiecaruia dintre noi. Indiferent daca vorbim despre casual gamers, jucatori cu experienta moderata sau entuziasti hardcore, gamerii romani vor avea intotdeauna acces la cele mai captivante jocuri direct pe telefonul lor, oriunde si oricand. Bucharest Gaming Week este ocazia perfecta ca ei sa exploreze lumea captivanta a mobile gaming-ului si, de ce nu, poate fi chiar momentul zero inspre o cariera de succes in acest domeniu in plina ascensiune. Samsung isi asuma deja de cativa ani angajamentul de a sustine performanta in gaming, si ne bucuram sa le oferim tinerilor tehnologia de care au nevoie pentru a transforma ceea ce poate parea o simpla preocupare, pasiune sau hobby intr-o experienta de gaming de performanta”, declara Simona Panait, Marketing Director Romania & Bulgaria, Samsung Electronics.

Programul la standul Samsung din cadrul Bucharest Gaming Week va fi:
Sambata – 14 octombrie:
12:30 – 14:00: GRL Power – Alexa TV, Antonia Nuckle, Karinul, Adri Von B, Ana Dumbrava – se joaca Genshin Impact cu participantii de la stand
14:30 – 16:00: zaSami si iSilent – se joaca Diablo Imortal cu participantii de la stand
16:30 – 18:00: Alexa TV si Jaxi – se joaca Air Hockey cu participantii de la stand
19:00 – 20:00: Tedereu – se joaca PUBG cu participantii de la stand
Duminica – 15 octombrie:
13:30 – 14:30: Madalin – se joaca Brawl Stars cu participantii de la stand
14:30 – 16:00: I Hate Pink – organizeaza un meet & greet cu fanii lui, apoi se joaca Fortnite cu acestia
16:30 – 18:00: Tedereu – se joaca PUBG cu participantii de la stand

De la pasiune la performanta – doi campioni mondiali de gaming sustinuti de Samsung se reunesc pe scena Bucharest Gaming Week
In data de 15 octombrie, duminica, la ora 17:30, Ana Dumbrava, campioana mondiala la Counter Strike, si Ovidiu Patrascu, fost campion mondial la FIFA, ambii membri ai TeamGalaxy si sustinuti de Samsung, vor oferi un interviu exclusiv despre parcursul lor in cariera de gameri profesionisti. Interviul va fi moderat de Bogdan Dracea si va avea loc pe scena principala a evenimentului.
Cei doi vor povesti recomandari si perspective valoroase din experienta lor si vor discuta despre modul in care pasiunea si devotamentul pot transforma gamingul intr-o cariera de succes.
Bucharest Gaming Week reprezinta doar unul dintre numeroasele evenimente la care Samsung este prezent an de an si prin care reuseste sa isi reafirme de fiecare data angajamentul de a contribui constant la dezvoltarea comunitatii de gaming din Romania. Samsung ramane un sustinator implicat si activ in initiativele care aduc pasionatii de jocuri impreuna.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *