The Ultimate Scorpio - Courtesan Ninon de Lenclos

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Scorpio - Courtesan Ninon de Lenclos

The Ultimate Scorpio – Courtesan Ninon de Lenclos, Author and Patron of Arts

Horoscop 7 – 21 noiembrie 2016

♈️ Berbec ♈️

Marte, planeta care te guverneaza, intra in Varsator pe 9 noiembrie si te stimuleaza mental si fizic. Vrei sa iti indeplinesti sperantele intr-un mod unic si original, sa apelezi la ajutorul oamenilor avantgardisti si excentrici, sa iti aliniezi toti prietenii pe o directie comuna. Problema este ca s-ar putea sa fii prea asertiv si chiar agresiv verbal, iar ceilalti sa se indeparteze in loc sa se apropie. Masoara-ti cu atentie atat cuvintele, cat si actiunile, si implica-te suficient cat sa dai startul actiunii, insa lasa-i si pe ceilalti sa-si aduca aportul personal.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Venus, guvernatoarea semnului tau, intra in Capricorn pe 12 noiembrie si iti materializeaza visele, in special cele legate de strainatate, calatorii lungi, cursuri superioare sau iubiri la distanta. Esti ambitios, calculat si serios in ceea ce faci, iar intr-o relatie romantica stii foarte bine ce vrei si nu te multumesti cu mai putin. Atentie sa nu confunzi reusita profesionala cu satisfactia emotionala care vine din cuplu si sa-ti ignori partenerul, sotul sau iubitul. In aceasta perioada alege haine cu croieli clasice, in tonuri de crem, verde inchis, maro sau visiniu, pentru a-ti face o intrare memorabila.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Mercur, planeta regenta a semnului tau, intra in Sagetator pe 12 noiembrie si schimba tonul conversatiilor si calitatea discutiilor cu partenerul de cuplu, de afaceri sau cu clientii. In urmatoarea perioada ti se testeaza angajamentul, maturitatea si seriozitatea cu care te implici intr-o relatie amoroasa sau de business. Certurile cu jumatatea pot degenera intr-un schimb de replici grosolane care iti strica imaginea si te pun pe ganduri. Nu te lasa distras de tot ceea ce auzi de la cei din jur, in special barfe sau informatii care par a fi exagerate, fiindca cel mai probabil chiar sunt.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Venus iti tranziteaza casa a 7-a incepand cu 12 noiembrie si te ajuta sa construiesti sau sa intaresti relatiile cele mai importante din viata ta, in special cele cu sotul, partenerul de afaceri sau clientii. Esti perceput ca fiind realist, pragmatic si profesionist, iar avantajele care curg din aceste evaluari merg de la castiguri financiare la influenta in sfera sociala. Nu pierde din vedere latura emotionala a oamenilor care iti sunt apropiati fiindca s-ar putea sa se simta raniti de aparenta ta raceala si sa se indeparteze, incercand sa isi restabileasca echilibrul si demnitatea.

Rac

♌️ Leu ♌️

Soarele, guvernatorul semnului tau, ramane in Scorpion pana pe 22 noiembrie si agita spiritele acolo unde ai cea mai mare nevoie de liniste, adica acasa. Emotiile legate de camin, familie, radacini si tata sunt intense si te provoaca la o introspectie care nu este nici obisnuita si nici comoda pentru tine. Dinamica familiala iti consuma energia si iti capteaza atentia, iar tu incerci sa intelegi cum iti afecteaza relatiile cu membrii familiei dezvoltarea personala, simtul identitatii si chiar sanatatea. Cauta-ti linistea interioara in apropiere de apa si foloseste rosul ca stimulent natural al vivacitatii.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Mercur, planeta care te guverneaza, intra pe 12 noiembrie in Sagetator si te transforma intr-un mic tiran, cu chef de scandal si atitudine negativa. Nervozitatea te face sa te certi cu vecinii, cu familia si chiar cu oamenii de pe strada. Aduna-ti gandurile si energia mentala si concentreaza-le catre cariera, promovari profesionale si statut socio-profesional in loc sa iti risipesti vorbele in vant. O situatie legata de mostenire sau casa te impiedica sa te eliberezi de trecut si iti cere sa te implici cu arme si bagaje. Foloseste mantrele, exercitiile mentale si de respiratie ca sa obtii o perspectiva echilibrata.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Venus, planeta care te guverneaza, intra in Capricorn pe 12 noiembrie si iti amplifica dorinta de a renova, remodela, redecora casa in care locuiesti. Relatiile cu membrii familiei sau cu persoanele cu care imparti spatiul devin mai mature si mai serioase, trecand astfel testul timpului. O mostenire ar putea sa iti schimbe calitatea vietii, iar in cazul in care cauti partener, este posibil sa iti fie introdusa o persoana noua la o cina in familie. Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi si incarca-ti bateriile in intimitatea caminului ca sa fii cat mai productiv si eficient in viata de zi cu zi.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Marte, guvernatorul zodiei tale, intra in Varsator pe 9 noiembrie si iti da curajul, indrazneala si asertivitatea necesare pentru o schimbare radicala. Fie ca este vorba de persoana ta, de imaginea pe care ai cultivat-o in ultimii 2 ani sau despre starea de sanatate, in urmatoarele 6 saptamani dispui de energia fizica si mentala pentru a lasa in urma vechiul si a imbratisa noul. Cei de acasa nu vor fi prea incantati de pasiunea si aplombul tau, iar tu iti pierzi cam repede cumpatul atunci cand cineva ridica obiectii legate de deciziile tale. Ramai calm si continua cu ceea ce ti-ai propus.

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Mercur intra in semnul tau pe 12 noiembrie si dintr-odata vocea ti se face auzita peste mari si tari. Vrei sa vorbesti despre filosofie, religie, spiritualitate, legi morale, Dumnezeul crestin, Zeii pagani si ritualurile asiatice, orice subiect care iti deschide ferestrele mintii starnindu-ti entuziasmul si interesul. Cei singuri au ocazia sa intalneasca o persoana nascuta sau crescuta in alta tara, cu alte origini sau obiceiuri. Cariera iti este influentata de cat de bine articulezi si exprimi ideile si de cat de clar si de coerent esti atunci cand iti expui dogma curenta.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Venus intra in semnul tau pe 12 noiembrie si devii foarte atragator si apetisant in ochii celorlalti. Atitudinea ta elitista si autoritara atrage si fascineaza, iar tu iti intri in rol cu gratie si detasare. Dorinta de a arata cat mai bine te indeamna sa iti completezi garderoba cu haine de foarte buna calitate, cu un croi impecabil si care vorbesc mai mult despre tine decat esti tu dispus sa o faci. Un flirt cu incarcatura sexuala are toate sansele sa se transforme in ceva mai serios daca renunti la control si arati un pic de interes si de placere.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Marte intra in semnul tau pe 9 noiembrie si te incarca cu energie fizica si mentala cat pentru urmatorii 2 ani. Esti gata sa muncesti pe rupte, sa planifici o strategie si sa convingi publicul si persoanele cu autoritate ca esti autentic si foarte determinat. Persuasivitatea si abilitatea verbala te fac de neinvins si timp de 6 saptamani beneficiezi de o claritate a gandurilor cum nu ai mai avut de multa vreme. Profita de acest tranzit si expune-te, fa-te vizibil, atrage atentia asupra ta si asupra proiectului pe care il vrei de mare succes, fiindca sansa este de partea ta.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Mercur intra in Sagetator pe 12 noiembrie si o noua lume ti se deschide in fata ochilor. Te gandesti la o schimbare de cariera, o imbunatatire a celei existente sau la un parteneriat de afaceri pe care sa il duci la urmatorul nivel? Timp de 3 saptamani, cat dureaza acest tranzit, ai ocazia sa iti testezi ideile si convingerile in fata unor oameni cu experienta si maturitate profesionala in industria ta, experti in ceea ce fac. Foloseste la maxim feedback-ul pe care il primesti fiindca va actiona ca o sita si la sfarsit vei ramane doar cu informatiile valoroase.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *