The Ultimate Libra - Charmer Madame de Montespan

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Libra - Charmer Madame de Montespan

The Ultimate Libra – Charmer Madame de Montespan, Official Mistress of Sun King Louis XIV

Horoscop 7 – 21 octombrie 2016

♈️ Berbec ♈️

Incepe o noua etapa pentru tine, in care competitia si asertivitatea ta proverbiala sunt inlocuite de cooperare si armonie. Discutiile in jurul parteneriatelor esentiale din viata ta se bazeaza pe capacitatea de a asculta si de a fi receptiv la ceea ce iti transmite interlocutorul. Cu cat ii lasi celuilalt mai mult spatiu, mental si verbal, cu atat vei invata mai multe despre cum te vad si te percep ceilalti. O viziune pe scara larga a unui plan de afaceri sau oficializarea unei legaturi romantice sunt teme centrale in urmatoarele 2 saptamani, cat Soarele si Mercur ii tin companie lui Jupiter in Balanta pe casa a 7-a.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Timp de un an Jupiter in Balanta pe casa a 6-a se va ocupa de sanatatea ta, de relatiile cu subalternii si de rutina ta zilnica. Vei invata sa te ingrijesti, sa pretuiesti starea de bine si sa apelezi la specialisti atunci cand este cazul. Nu neglija semnalele care vin dinspre corp si nu te epuiza muncind, fiindca vei plati un pret prea mare. Echilibrul dintre orele de lucru si cele de odihna/relaxare sunt cruciale daca vrei sa progresezi si sa cresti. Documenteaza-te cat mai mult, (auto)educa-te si converseaza cu cei care au experienta si pregatire in medicina alternativa si holistica.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Partenerul de viata se transforma in tovaras de joaca in urmatoarele 12 luni, cat Jupiter in Balanta iti tranziteaza casa a 5-a. Cariera si legatura amoroasa fac casa buna impreuna si una se inspira din cealalta. Creativitatea combinata cu armonie si echilibru dau aripi proiectului personal/artistic in care esti implicat sau pe care vrei sa il duci la un alt nivel. Mercur, guvernatorul semnului tau, si el in tranzit in Balanta, te va ajuta sa intelegi mai bine principiile jupiteriene de fumos, adevar si dreptate, si sa le aplici cu succes atat acasa, cat si in relatiile, afacerile si hobby-urile tale.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Cruciada inceputa recent are ca scop final gasirea locului in care sa te simti acasa, un sanctuar in care sa iti incarci bateriile si sa te simti protejat si in siguranta, asa cum iti place. Tranzitul lui Jupiter in Balanta pe casa a 4-a iti pune la dispozitie un an intreg in care sa vizualizezi, sa desenezi si/sau sa creezi caminul perfect. Urmatoarele doua saptamani sunt perfecte pentru discutii cu un designer interior, un arhitect sau un agent imobiliar care te pot ajuta cu informatii si experienta in domeniu. Este posibil sa scoti din buzunar mai multi bani decat ai planuit, insa rezultatul va fi spectaculos.

Rac

♌️ Leu ♌️

Jupiter in Balanta pe casa a 3-a, alaturi de Mercur si de Soare, face ca urmatoarele 2 saptamani sa fie foarte ocupate, iar tu sa fii mereu pe drumuri, comunicand, luand legatura cu persoane din afara tarii, planuind o schema financiara sau indeplinirea unui vis. Cel mai mult te intereseaza cum poti sa accesezi o suma de bani sau resursele partenerului de viata ori de afaceri, iar in aceste cazuri este nevoie de un acord legal sau de o intelegere oficiala. Pastreaza aparentele si mentine termenii relatiilor in limite agreabile, chiar daca nu esti de acord cu interlocutorii.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

O cheltuiala extravaganta sau un cadou scump iti ridica moralul si te ajuta sa vezi viata si lumea mai optimist si mai colorat. Timp de un an vei lucra la imbunatatirea situatie tale financiare, planuind cum sa te extinzi, sa cresti si sa castigi mai multi bani. Sursele tale de venituri se diversifica si faci avere mizand pe contactele din afara tarii, pe cursuri absolvite/predate, pe tot ce are legatura cu moda, arta, estetica, divertismentul si industria ospitaliera. Iubitul, clientul sau asociatul in afaceri joaca un rol important in obtinerea si administrarea finantelor personale.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Ai mai mult chef de viata, esti mai increzator si mai optimist in legatura cu viitorul? Daca raspunsul este da, atunci ai inceput sa simti efectele tranzitului jupiterian pe casa a 1-a, alaturi de Mercur si Soare in semnul tau. In urmatoarele 2 saptamani atragi atentia oamenilor sus-pusi prin cursivitatea si eleganta cu care te exprimi, prin atitudinea impaciuitoare si prin cunostintele pe care le oferi cu generozitate celor mai putin pregatiti. Cei din jur te vad ca pe un guru sau maestru spiritual, intr-atat de bine ti-ai intrat in rolul de profesor si ghid. Timp de un an vei invata cum sa gestionezi relatiile cu cei din jur incepand cu cea mai importanta persoana: tu.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Venus in tranzit prin semnul tau in continuare te face magnetic, misterios si seducator, insa nu miza pe aceste atuuri atunci cand vine vorba de job. In urmatoarele 2 saptamani discutiile din spatele usilor inchise se vor invarti in jurul carierei, banilor, hobby-urilor si proiectelor artistice, resurselor comune si planurilor de viitor. Un protector puternic iti pazeste spatele si isi face simtita prezenta in mod discret in viata ta. Desi nu toata lumea pe care te bazai raspunde la apelul tau, tactul de care dai dovada va reusi sa convinga exact pe cine trebuie si la momentul oportun.

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Jupiter, guvernatorul semnului tau si Marele Benefic, iti binecuvanteaza casa a 11-a, iar prieteniile, amicitiile si fanii tai vor fi foarte importanti pentru cresterea ta in urmatoarele 12 luni. Un proiect legat de cariera ajunge la urechile cui are capacitatea de a te ajuta sa il concretizezi, caci vei sti exact cum sa prezinti ideea geniala si sa o imbraci in cuvinte frumoase si bine articulate. Posibilitatea de a scoate multi bani te va surprinde, insa cu cat vei implica mai multe persoane, in special partenerul de viata sau asociatul in afaceri, cu atat vei avea mai multe sanse de succes financiar.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Daca anul trecut l-ai rugat pe Mos Craciun sa iti aduca o promovare, sa stii ca anul acesta o vei obtine. Jupiter iti tranziteaza casa a 10-a si se ocupa indeaproape de cresterea ta profesionala si vocationala, de vizibilitate in compania pentru care lucrezi si de implementatea unei viziuni care sa iti creasca impactul in societate. Semn ambitios si strategic, stii cum sa profiti de spiritul bonom al sefilor ca sa inveti cat mai multe, sa calatoresti in tari straine in interes de serviciu si sa asimilezi toate informatiile care iti vor fi de mare folos in urmatoarele 12 luni.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Tine valiza pregatita si lasa pisica la mama, fiindca in urmatoarele 12 luni te vei simti in vizita la tine acasa si vei intra in grupul nomazilor anonimi. Jupiter in Balanta iti tranziteaza casa a 9-a si iti stimuleaza nu doar imaginatia si visele, ci si cheful de duca si fascinatia pentru culturi exotice, spiritualitate si calatorii initiatice. Te poti amoreza subit de un guru cu accent strain sau de un profesor cu aer de shaman, asa ca fii pregatit pentru orice fel de surpriza placuta. Un proiect personal se dezvolta rapid cu ajutorul persoanelor care te inspira si te imbogatesc cu opiniile lor.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Transformarea majora prin care vei trece in urmatoarele 12 luni se datoreaza lui Jupiter in tranzit in Balanta pe casa a 8-a, casa cu radacini adanci in fricile, fobiile si anxietatile tale. Oricat de paradoxal ar suna, este posibil ca teama cea mai mare sa fie legata de oficializarea unei legaturi amoroase sau de afaceri, mai ales ca nu stii sigur pe cine sau pe ce te poti baza. Dialogul cu partenerul sau asociatul este fructuos pentru ambele parti daca se ajunge la un acord echitabil pentru toate partile implicate. Cariera este pe cale sa ia o turnura neasteptata si sa surprinda intreg anturajul.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *