The Ultimate Taurus - Seductress Lucrezia Borgia

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Taurus - Seductress Lucrezia Borgia

The Ultimate Taurus – Seductress Lucrezia Borgia, La Femme Fatale

Horoscop 22 aprilie – 6 mai 2017

♈️ Berbec ♈️

Marte, guvernatorul tau, a intrat in Gemeni pe casa a III-a si alergi incontinuu ca sa pui la punct detalii, sa negociezi contracte sau sa afli informatii noi despre subiecte care te intereseaza. Soarele in Taur pe casa a II-a iti canalizeaza energia mentala catre castiguri si venituri din munca proprie, iar tentatia de a te rasplati pentru eforturile depuse poate sa strice echilibrul financiar destul de precar. Foloseste-ti sarmul personal pentru a obtine avantaje materiale, insa nu forta nota incercand sa ii cumperi  pe cei din jur.

Berbec

♉️ Taur ♉️

La multi ani si mai ales bani, draga Taur! Soarele in semnul tau si pe prima casa da startul unei perioade de 4 saptamani in care iti pui in valoare atat frumusetea fizica, cat si farmecul natural. Cu toate ca la exterior totul pare sa mearga struna, nu te simti nici satisfacuta si nici linistita. O relatie amoroasa merge din rau in mai rau, partenerul este nestatornic si imatur, iar finantele personale iti creeaza dificultati. Destreaza-te alegand sa te conectezi cu corpul tau prin cele 5 simturi, savurand o mancare buna si relaxandu-te cu un masaj.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Marte pe prima casa, in semnul tau, iti pune aripi la picioare si nu stai locului o clipa. Energia fizica si mentala iti cere sa o arzi si sa o consumi in cel mai sanatos mod posibil, iar daca te incapatanezi sa preiei prea multe sarcini si sa te implici in prea multe activitati, sanatatea va avea de suferit. Soarele in Taur pe casa a XII-a te predispune la izolare si odihna prelungita, insa timpul nu iti permite sa te menajezi prea mult. Partenerul te poate (re)invata sa prioritizezi si sa alegi sa faci ce este mai important.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Marte in Gemeni, pe casa a XII-a, te predispune la accidente din cauza grabei si la neintelegeri din cauza nerabdarii. Ritmul iti este dat peste cap, iar sensibilitatea ta nativa te face sa cauti sa te retragi din sfera publica si sa astepti vremuri mai calme. Soarele in Taur pe casa a XI-a clarifica situatii incordate cu prietenii si cu cei care te sustin, in special daca acestea sunt legate de profesia sau cariera ta. Un contract sau o promovare care ti s-a propus recent este readusa in discutie, insa nu esti pe deplin convinsa ca te avantajeaza.

Rac

♌️ Leu ♌️

Marte in Gemeni, pe casa a XI-a, te impulsioneaza sa cauti sprijin peste tot, sa te conectezi la cele mai noi trenduri si sa incerci sa gasesti cele mai inteligente solutii. Problema este ca, navigand prin atatea si atatea informatii, risti sa nu ai timp de aprofundat si investigat in mod serios, ceea ce te lasa mai confuza decat inainte. Cu Soarele in Taur pe casa a X-a esti preocupata de cariera si muncesti pentru a-ti consolida pozitia, atragand atentia superiorilor prin hotararea si persverenta cu care urmezi traiectoria trasata.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Marte in Gemeni, pe casa a X-a, te transforma in omul bun la toate, remarcandu-te prin energia pe care o depui in profesia ta. Cauti sa iti creezi cat mai multe avantaje si sa implementezi cat mai multe proceduri care au rolul de a simplifica, insa ai grija la metode netestate suficient si la experimente care te incurca pe termen lung. Este timpul sa te intorci la planul originar si sa asculti parerea unui expert in domeniu. Soarele in Taur pe casa a IX-a iti starneste interesul pentru calatorii si turism gastronomic.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Marte in Gemeni, pe casa a IX-a, iti trezeste idealismul si spiritul de explorare, iar morile de vant cu care te lupti te fac sa te simti ca un Don Quijote modern. Ai grja sa nu te pacalesti singura si sa te convingi ca iarba este mai verde de cealalta parte a gardului, pentru ca apoi sa regreti ca nu ai udat-o mai mult in loc sa alergi dupa himere. Soarele in Taur, pe casa a VIII-a, pune accentul pe resursele comune care in ultima perioada au fost subiect aprins de discutie dintre tine si partenerul romantic sau de afaceri.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Marte, guvernatorul tau, a intrat in Gemeni si iti tranziteaza casa a VIII-a, scotand din subconstient temeri si angoase pe care nu iti place sa le recunosti si cu atat mai putin sa le accepti. Instabilitatea energiei mentale te face sa iti pui intrebari cu privire la echilibrul tau interior si la cat de bine reusesti sa controlezi situatia. Nu te critica prea dur pentru momentele de slabiciune si de panica fiindca urmeaza 6 saptamani in care taria de caracter iti va fi testata. Soarele in Taur, pe casa a VII-a, anunta parteneriate romantice sau de afaceri solide.

Scoprion

♐️ Sagetator ♐️

Marte in Gemeni, pe casa a VII-a, iti energizeaza casa parteneriatelor si a clientilor, iar nehotararea unei persoane importante si comportamentul ei copilaros te aduce in pragul disperarii, reevaluand beneficiile pe care le ai de pe urma acestei relatii romantice sau de afaceri. Placerea de a fi cu celalalt paleste in fata atitudinii delasatoare si lipsita de consistenta, mai ales ca acest pattern se repeta la nesfarsit. Soarele in Taur, pe casa a VI-a, iti aduce aminte sa te opresti din cand in cand si sa te bucuri de viata.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Marte a intrat in Gemeni, pe casa ta a VI-a, si timpul nu iti mai ajunge pentru a duce la bun sfarsit ceea ce incepi dimineata. Ai vrea sa gasesti o solutie pentru a fi in toate locurile unde este nevoie de tine, insa decamdata nu este posibil si trebuie sa alegi intre miile de sarcini. Graba strica treaba si, cu toate ca nu esti genul care sa se sustraga de la responsabilitati, in aceasta perioada esti tentata sa sari peste anumite etape. Soarele in Taur, pe casa a V-a, te sustine cu creativitate si putere de munca intr-un proiect personal.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Marte in Gemeni, pe casa a V-a, iti alimenteaza imaginatia bogata cu multe idei si perspective pe care sa le incorporezi in proiectul tau creativ. Viata sociala se intensifica si participi la cat mai multe evenimente care au rolul de a te scoate din rutina zilnica si din melancolie. Ideal ar fi sa aduni cat mai multe informatii pe care ulterior sa le folosesti pentru a-ti diversifica portofoliul sau optiunile profesionale. Soarele in Taur, pe casa a IV-a, te face sa cauti stabilitate si confort in intimitatea casei tale.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Marte in Gemeni, pe casa a IV-a, schimba dinamica de acasa si toata lumea se agita in sus si in jos aparent fara nici un scop, creandu-ti o stare de disconfort mental si emotional. Incearca sa nu le impui celorlalti sa isi modifice tabieturile fiindca risti sa pornesti un razboi al vorbelor goale si al barfelor. Daca vrei sa te muti, vei primi oferte care de care mai atragatoare, insa nu toate sunt reale. Soarele in Taur, pe casa a III-a, te ajuta sa iti construiesti un mesaj simplu si practic cu care sa faci fata interactiunilor cu anturajul.

Pesti

Text semnat Elis Durica

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *