The Ultimate Capricorn - Heroine Joan of Arc, National Symbol of France

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Capricorn - Heroine Joan of Arc, National Symbol of France

The Ultimate Capricorn – Heroine Joan of Arc, National Symbol of France

Horoscop 7 – 21 ianuarie 2017

♈️ Berbec ♈️

Venus intra in Pesti si pe casa ta a XII-a, iar inceputul de an este unul lent si fara vlaga. Marte, planeta care te guverneaza, se afla si el in acelasi semn si iti sugereaza sa te odihnesti in continuare, fiindca peste putin timp vei avea nevoie de toata energia de care dispui. Soarele in Capricorn si pe casa a X-a se asigura ca atragi atentia persoanelor cu autoritate din cariera ta, insa si responsabilitatile pe care le vei primi vor fi pe masura. Nu intra intr-un joc al orgoliilor doar pentru a-ti demonstra forta fizica si capacitatea de rezistenta.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Venus, planeta care te guverneaza, a intrat in Pesti si pe casa ta a XI-a, iar tu devii mai visator si mai idealist. Planurile tale de viitor incep sa ti se para perfecte si nu reusesti sa vezi nici un impediment in materializarea lor. Cateva persoane se ofera sa te sprijine in demersurile tale, insa de la a spune la a face este un pas mare. Vei afla destul de curand ce poti face si ce nu ca sa iti vezi sperantele indeplinite, precum si pe cine sau pe ce te poti baza, iar resursele de care dispui sau care ti se pun la dispozitie se dovedesc insuficiente.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Venus intra in Pesti si pe casa ta a X-a, unde se afla deja Marte. Aspiratiile tale profesionale sunt printre cele mai inalte si mai nobile, insa si riscul de a fi amagit sau de auto-iluzionare este mare. Nu te increde in toate promisiunile care ti se fac, in special cand este vorba de cariera ta. Mercur, planeta care te guverneaza, este retrograd si nu te ajuta in gandirea si planificarea pe termen lung. Un contract este reevaluat si rediscutat, iar un partener romantic sau de afaceri isi dovedeste loialitatea cand iti prezinta realitatea dura.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Luna plina in Rac din 12 ianuarie este un moment de cotitura pentru identitatea, caminul si relatia ta de cuplu. Primesti sfaturi de la persoane bine intentionate gratie lui Venus in Pesti si pe casa a IX-a, insa ai grija sa nu te ia valul si sa vezi doar ceea ce vrei. Rutina zilnica si responsabilitatile uzuale sapa la radacina viziunii tale spirituale, iar tu incerci sa te mentii pe linia de plutire si sa discerni realitatea de fantezie. Calatoriile lungi, metafizica, misticismul si culturile straine joaca un rol important in dezvoltarea si emanciparea ta.

Rac

♌️ Leu ♌️

Venus intra in Pesti si pe casa ta a VIII-a, iar tu te simti mai romantic si mai pisicos decat de obicei. Cineva iti fura inima si frica ta cea mai mare, de a-ti pierde individualitatea marcanta in procesul indragostirii, se activeaza. Granitele dintre tine si celalalt sunt foarte vagi si nu reusesti sa te delimitezi in relatia pe care o ai. Ai vrea sa imparti tot ce ai cu persoana iubita si generozitatea ta proverbiala este pusa la incercari dificile. Nu da tot ce ai si mai pastreaza ceva si pentu tine, mai ales daca vorbim de emotii si resurse.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Venus intra pe furis in Pesti si pe casa ta a VII-a, iar tu te trezesti amorezat pana la urechi fara sa iti dai seama cum si cand s-a intamplat. Mercur, planeta care te guverneaza, este retrograd si te face sa te gandesti ca este prea frumos sa fie adevarat. Precautia si chibzuinta ta te ajuta sa eviti la timp o dezamagire de zile mari si sa vezi ca oferta de colaborare sau de parteneriat nu este in favoarea ta pe termen lung. Adopta o atitudine matura cand vine vorba de iubire si afaceri ca sa nu te trezesti in situatii complicate.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Venus, planeta care te guverneaza, a intrat in Pesti pe casa ta a VI-a si tot ce iti doresti este sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare clipa. Relatiile cu colegii se indulcesc, iar o idila romantica are toate sansele sa inceapa cu unul dintre ei. Lipsa de energie si visarea cu ochii deschisi nu vor fi pe placul superiorilor, iar o critica sau o evaluare a calitatii muncii prestate ori a integritatii te-ar putea necaji si da inapoi. Pastreaza-ti calmul si verifica cele aflate inainte de a riposta, mai ales ca o tradare cu zambetul pe buze este in carti.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Venus se alatura lui Marte, guvernatorul semnului tau, in Pesti si pe casa a V-a, iar pentru tine abia acum incepe sezonul de petreceri si distractii. Iti doresti sa gusti din toate placerile si sa socializezi la evenimente high-class, iar flirtul si jocul de seductie sunt preferatele tale. Ai grija sa nu scoti prea multi bani din buzunar cand vine vorba de note de plata extravagante pentru satisfacerea unor capricii scumpe. Cei in cautare de aventuri au ocazia sa intalneasca o persoana care pare desprinsa din filmele romantice. Red flag!

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Venus a intrat in Pesti si pe casa ta a IV-a, iar dorinta de a gasi un locusor pe care sa il numesti acasa este din ce in ce mai mare. Un prieten ar putea sa iti ofere o varianta de a imparti spatiul locativ, insa nu este indicat sa ramai prea mult timp in aceasta formula, ci sa cauti in continuare. Relatiile cu membrii familiei sunt armonioase si placute, asta pana cand idealismul lor incepe sa se bata cap in cap cu realismul tau nou dobandit. Povestea cuiva apropiat ar putea fi doar in imaginatia sa si mult prea siropoasa pentru gustul tau.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Venus a intrat in Pesti pe casa ta a III-a si iti pune aripi la picioare. Esti alert, pe drumuri si mereu in miscare. Relatiile cu superiorii capata o nota romantica, insa ai grija sa nu te increzi in tot ce ti se ofera, personal sau profesional. Pasiunile tale se impletesc foarte bine cu cariera aleasa si schimbi cu placere mesaje si emailuri cu cei care ar putea sa te ajute sa mai urci o treapta pe scara ierarhica. Desi anul abia a inceput, tu nu vrei sa pierzi timpul si iti calculezi fiecare miscare, insa asteapta cateva zile inainte de a da actiona.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Intrarea planetei Venus in Pesti si pe casa ta a II-a te surprinde cu cateva cheltuieli extra pe produse de frumusete, salon sau haine noi. Bugetul de inceput de an este destul de firav, mai ales ca Marte si-a cam facut de cap si ti-a scos din portofel sume insemnate. Cand o sa iti dai seama ca planurile tale de viitor nu prea au sustenabilitate financiara, s-ar putea sa fie prea tarziu si sa nu mai ai timp sa decizi tu pentu tine, ci sa te supui evenimentelor exterioare. O schimbare in cariera ar putea fi mult mai benefica decat iti imaginezi acum.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Venus, planeta frumusetii, gratiei si elegantei, intra in Pesti si pe prima ta casa, iar cochetaria capata noi semnificatii pentu tine. Magnetismul si senzualitatea eterica cu care iti fascinezi adoratorii ii lasa pe acestia intr-o stare de admiratie si dorinta. Esti vedeta acestei perioade si te simti increzator si bine in pielea ta. Atentie la infatuare si vanitate fiindca superiorii nu or sa aprobe modul in care te prezinti sau in care flirtezi cu toata lumea si vei fi taxat. Gaseste echilibrul intre viata privata si cea profesionala ca sa ai pace in suflet.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *