Shades & Shapes

Shades & Shapes

Shades & Shapes

Shades and Shapes of… everything, pentru ca fiecare dintre noi aparem in tot felul de forme, cat despre nuante, aici stam si mai bine, nu?

Iar ca sa le exploram, ne folosim de data asta de hartie – hartie creativa Arjowiggins by Antalis, pe care o decupeaza, caligrafiaza, indoaie, o scriu si o descriu Theo Pislaru (Collé • Collage sunt colajele ei pe Instagram), Anca Ciuciulin (Grafemeride) si Christophe Balaresque (Arjowiggins Creative Papers).

Trei invitati dar o multime de nuante, idei si abordari – cum le sta bine unor creativi multidisciplinari si comunicativi. De exemplu, cand epuizezi subiectele de visual communication, pe Christophe il poti ruga sa-l povesteasca cum a ajuns el sa aiba centura neagra la karate. Iar pe Anca, despre cum e sa faci reviste sau sa pictezi kimono-uri vechi.

Cireasa de pe tort: saxofon live, wine (by Avincis)&tapas(by Jicky), toate in spatiul supercool (cu apus inclus) de LA FIRUL IERBII, Splaiul Unirii 160B (Industria Bumbacului, aceeasi cladire cu Mater – biblioteca de materiale).

See you there!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *