Comic Con_PlayOnWithSamsung

Samsung la Comic Con

Sesiuni de gaming pe mobile si TV, invitati speciali si multe surprize va asteapta la standul Samsung de la Comic Con

Comic Con_PlayOnWithSamsung (1)

Intre 26 si 28 august, participantii de anul acesta la East European Comic Con se vor putea bucura de numeroase activitati si surprize la cornerul Samsung din cadrul festivalului. Vizitatorii standului sunt asteptati sa testeze dispozitivele brandului si sa descopere experienta inedita de gaming pe care o ofera noul telefon pliabil Galaxy Z Fold4, precum si seria Galaxy S22 deja consacrata. In plus, acestia vor putea da startul unor sesiuni de joc in Fortnite, Wildrift sau PUBG alaturi de invitatii Samsung.
Mai multi ambasadori de brand Samsung, streameri si gameri romani recunoscuti vor fi prezenti in cele 3 zile de eveniment la cornerul Samsung, unde ii vor invita pe vizitatori sa se alature unor sesiuni de gaming 1 la 1 impreuna cu ei atat pe mobile, cat si pe televizorul Neo QLED (alaturi de o consola Xbox).
Pentru prima zi de eveniment – vineri, 26 august- Samsung a pregatit:
• De la 18:00 la 19:00 o sesiune de gaming cu un invitat surpriza, moderata de Bogdan Teches;
• De la 19:00 la 20:00 o sesiune de PUBG cu Tedereu.

Pentru sambata, 27 august, programul din cadrul standului va fi:
• De la ora 12:00 la ora 14:00 o sesiune de gaming pe mobile & TV cu echipa GRL Power: Antonia Nuckle, Irina Simion (Reddysh) si Ruxandra Mezin (Meowmy); acestea se vor juca cu participantii jocuri precum Fortnite, Dead by Daylight, Wildrift sau Mortal Kombat; sesiunile vor fi moderate de Octav „Ang” Cretu din partea Nexus;
• De la 14:30 la 16:30 sesiune de FIFA cu Ovidiu Patrascu;
• De la 18:00 la 20:00 va avea loc seminifinala PUBG #PlayOnWithSamsung pe canalul de YouTube al lui Tedereu, sesiune ce va fi difuzata live si pe televizoarele de la cornerul Samsung.

Programul zilei de duminica, 28 august, este urmatorul:
• De la ora 12:00 la ora 14:00 sesiune de Fornite cu Maximilian Ioan
• De la ora 18:00 la ora 20:00 va avea loc finala PUBG #PlayOnWithSamsung pe canalul de YouTube al lui Tedereu, sesiune ce va fi difuzata live si pe televizoarele de la cornerul Samsung.
Pe langa sesiunile de gaming, participantii vor putea sa isi faca fotografii cu tematica cosplay intr-o zona special amenajata a standului, dar si sa isi testeze abilitatile de dans si sa isi masoare ritmul cardiac sau nivelul de stres folosind Galaxy Watch5.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspira oamenii si creeaza viitorul prin tehnologii si idei. Compania redefineste lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de retea si memorie si a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informatii, vizitati Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *