Colours of My Life

Povestea COLOURS OF MY LIFE continua!

Colours of My Life

Dupa lansarea brandului de genti si accesorii din piele imprimata COLOURS OF MY LIFE, in octombrie 2015, Anca si Cristian Stefanescu, fondatorii acestuia, s-au gandit cum sa ofere pretioaselor obiecte un spatiu care sa le insufleteasca pana in clipa in care vor ajunge in garderoba cumparatoarelor.

Cum Anca Stefanescu, artistul care semneaza grafica si designul produselor, este pasionata de moda si mai ales de mesajul ascuns in fiecare piesa fashion, au ajuns la concluzia ca povestea COLOURS OF MY LIFE o spun cel mai bine tinutele in care i-ar placea sa-si vada purtate gentile si accesoriile. Simple, relaxate, functionale, dar incarcate de energia culorilor. Asa ca au transformat magazinul online de unde pot fi cumparate produsele, www.coloursofmylife.co.uk intr-un oras in miniatura. Un oras al gentilor, un loc in care femeia contemporana isi poate recunoaste dilemele vestimentare, nevoile, capriciile, placerile, obiceiurile si aspiratiile. Cea care o insoteste intotdeauna in periplul sau zilnic sau in calatoriile sale este geanta. Accesoriu pe care il veti regasi in situatii, locuri si tinute diferite, familiare sau inspirationale, de la birou pana la sala de sport ori la plaja.

Colours of My Life

Colours of My Life

Totul se intampla pe Blogul COLOURS OF MY LIFE, pe pargina de Facebook COLOURS OF MY LIFE si pe Instagram COLOURS OF MY LIFE. Zilnic, puteti vedea pe unde se plimba gentile si in ce tinute le-ar placea sa fie purtate, urmarind cateva dintre tagurile sub care posteaza brandul: #printsandthecity, #cityofbags, #coloursofmylife, #wonderbags.

Brandul COLOURS OF MY LIFE a fost lansat in 0ctombrie 2015 si a crescut in jurul graficilor semnate de Anca Stefanescu. Culorile sunt cele care definesc cel mai bine universul artistei, dand o viata noua, exuberanta si incarcata de poveste formelor inspirate din natura. Fragmente din aceste grafici sunt imprimate pe genti din piele, centuri, coperte de agenda, portofele, huse de telefon si tricouri, iar in curand brandul isi va extinde portofoliul cu o colectie de tablouri.

Gentile, centurile si copertile de agenda COLOURS OF MY LIFE sunt realizate din piele de cea mai buna calitate importata din Italia.

Colours of My Life

Mare parte din procesul tehnologic este handmade, realizat in ateliere mici, sub atenta observatie a Ancai si a lui Cristian Stefanescu. Printul este realizat cu pigmenti non alergenici, iar tehnologia de printare de ultima ora garanteaza atat calitatea imprimeului si vitalitatea culorilor cat si durabilitatea acestora. Muchiile gentilor sunt pictate manual, fermoarele sunt YKK, iar accesoriile – cataramele si incuietorile – sunt de calitate premium, din bronz, nichel si zinc.

Colours of My Life

Mai multe detalii despre tehnologia de productie COLOURS OF MY LIFE puteti afla din pagina How we make our producs.

Colours of My Life

Cum a luat nastere COLOURS OF MY LIFE

Brandul a inceput odata cu povestea celor 2 fondatori, Anca si Cristian Stefanescu. Viziunea artistica a Ancai si experienta de antreprenor a lui Cristian au pus laolalta piesele unui puzzle pe care amandoi visau sa-l construiasca: un brand care sa aduca arta in viata de zi cu zi, pe obiecte care ne insotesc peste tot si dau culoare existentei noastre.

Colours of My Life

Produsele COLOURS OF MY LIFE sunt disponibile si in magazinul online www.molecule-f.com si in concept store-ul Molecule F din Promenada.

Colours of My Life

Colours of My Life

Colours of My Life

Colours of My Life

Colours of My Life

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *