Samsung_Overtake the ordinary_700x300

Overtake The Ordinary: Samsung si BMW anunta un parteneriat local care deschide noi posibilitati pentru iubitorii de experiente premium

Samsung Electronics Romania se alatura celor de la BMW Romania intr-o colaborare de exceptie, cu scopul de a aduce impreuna inovatia si excelenta din industriile auto si tech. Recunoscute pentru portofoliul inovator si redefinirea tiparelor, cele doua branduri iconice lanseaza o serie de proiecte prin care le ofera consumatorilor experiente dincolo de tehnologie.
Stim ca industriile tech si auto sunt printre cele mai dinamice si revolutionare domenii. Intr-un peisaj in continua transformare, este esential ca brandurile sa raspunda cerintelor consumatorilor, sa depaseasca granitele traditionale si sa deschida noi posibilitati prin colaborari creative si parteneriate de exceptie. Samsung si BMW impartasesc pasiunea pentru inovatie, tehnologie si design. Aceste valori si atribute definesc universurile celor doua branduri si stau la baza unei intalniri cu oportunitati extraordinare.” declara Simona Panait, Director de Marketing Samsung Electronics Romania si Bulgaria.
Sub umbrela „Overtake the Ordinary”, colaborarea are la baza valorile comune ale celor doua companii: tehnologia de varf, designul iconic si dorinta de a redefini tiparele. Samsung si BMW sunt recunoscute pentru abordarea lor inovatoare si pentru faptul ca lanseaza produse si servicii care redefinesc standardele in industrie.

Colaborarea cu Samsung in Romania vine dupa ce la nivel international marcile sunt mereu aproape – de la un parteneriat in motorsport, la asocieri de tehnologie. Industria auto se afla intr-o transformare de mari proportii si BMW Group cauta raspunsurile pentru viitor in automobilul electric, sustenabil si bazat pe multe solutii digitale care integreaza si telefonul mobil. Legatura cu Samsung este, in acest context, una foarte naturala”, declara Alex Seremet, Corporate Communication Manager, BMW Romania.

Un parteneriat local pe termen lung
Un prim proiect din cadrul parteneriatului dintre Samsung si BMW este „Destination Unknown”, o initiativa Samsung, in colaborare cu SuperSpeed, care a adus impreuna 6 ambasadori de brand Samsung, cu misiunea de a explora o destinatie necunoscuta cu ajutorul tehnologiei. Acestia au avut ocazia sa experimenteze in mod direct performanta BMW, cat si a telefoanelor din seria Samsung Galaxy Z, pe care le-au folosit pentru a documenta intreaga experienta.

Samsung_Overtake the ordinary_2_600x400

Intreaga lor aventura va putea fi vizionata in cadrul emisiunii SuperSpeed pe 27 mai pe canalul PROTV si pe conturile de social media ale celor sase ambasadori implicati in proiect: Christina One, Ovidiu Patrascu, Alex Teodorescu (Tedereu), Laura Musuroaea, Cosmin Selesi si Ela Craciun. Echipa a putut testa una din cele mai exclusive modele ale marcii germane – BMW Seria 8 Gran Coupe, BMW i7 si BMW iX – trei modele care dezvolta impreuna peste 1800 CP si 2000 Nm, In plus, experienta va fi disponibila pentru vizionare si online incepand cu data de 30 mai pe paginile de YouTube ale SuperSpeed si Samsung Romania.

Colaborarea Samsung si BMW va genera o serie de experiente spectaculoase pe toata perioada verii, oferind consumatorilor acces la intalniri memorabile cu cele doua branduri.
Telefoanele flagship Samsung din seriile Galaxy S si Galaxy Z vor fi expuse intr-o serie de showroom-uri BMW de la nivel national, iar consumatorii vor avea ocazia sa testeze diferitele specificatii ale smartphone-urilor odata cu drive testingul obisnuit al masinilor.
De asemenea, vara aceasta se anunta a fi una spectaculoasa pentru fanii celor doua branduri, caci Samsung si BMW au pregatit un calendar comun de evenimente la care participantii vor avea parte de experiente memorabile.
Pentru mai multe informatii accesati: Overtake the ordinary

Samsung_Overtake the ordinary_600x400

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspira oamenii si creeaza viitorul prin tehnologii si idei. Compania redefineste lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de retea si memorie si a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informatii, vizitati Samsung Newsroom

BMW Group
Datorita celor patru marci ale sale – BMW, MINI, Rolls-Royce si BMW Motorrad, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile si motociclete si ofera servicii financiare si de mobilitate premium. Reteaua de productie a BMW Group cuprinde peste 30 de facilitati de productie la nivel mondial; compania are o retea globala de vanzari in peste 140 de tari.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *