Noutati Dior in luna Aprilie

Pentru luna Aprilie, Dior ne-a pregatit urmatoarele noutati:

Cea mai importanta lansare pentru acesta luna este  noua linie de rujuri Dior Addict Lipstick Extreme:

NOU: Dior Addict EXTREME combina intensitatea culorii vibrante cu perfectiunea unei straluciri luminoase.

Nuante extreme, ce-ti taie respiratia, fac buzele sa luceasca cu o stralucire expresiva, in culori vibrante, cu pigmenti uimitori de puri.

Dior Addict Extreme, 12 nuante indraznete pentru a te reinventa in fiecare zi. Un joc ale carui reguli iti schimba starea de spirit.

Un mod jucaus de a explora fiecare fateta a elegantei, de la cea mai modesta la cea mai sofisticata, alintandu-se intr-o extravaganta sau seductie dezlantuita.

Dior Addict Extreme sau cele 4 stiluri (Riviera, Plaza, Incognito, Lucky). La aceste nuante deosebite s-au adaugat 4 nuante noi de lacuri pentru unghii.

Patru nuante iconice ale gamei ale caror nume rasuna ca un tribut adus lui Christian Dior. Buze acoperite de o culoare couture.

Focus – Vizual: Imaginea top-modelului Kate Moss va fi insotita de rujul Dior Addict Lipstick Extreme.

· Pentru segmentul de skincare:

NOU: Relasnarea liniei antirid Capture Totale XP:

Primele semne de imbatranire, ridurile reprezinta manifestarea pielii obosite. La nivelul celui mai indepartat strat al pielii, unde celulele se alimenteaza singure cu forta regeneratoare, dinamica acestora scade.

CAPTURE XP SERUM RECORD CORRECTION RIDES PROFONDES

Un gel delicat si fluid, cu un efect de intindere, care se topeste imediat pe piele pentru a corecta intens incretiturile pielii. Chiar si cele mai adanci riduri sunt netezite.

- CAPTURE XP CREME HAUTE CORRECTION RIDES

Disponibila cu doua texturi.

Crema pentru piele normala si mixta este delicata si cremoasa, oferind un efect extrem de netezire si de delicatete pielii.

Crema pentru pielea uscata este un balsam generos si consistent. Ofera un confort intens, cu un efect de umplere si protejeaza pielea. “Umple din interior”, relaxand si umpland fata si actionand pe exterior pentru a netezi imediat trasaturile fine.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *