Molecule F Tips & Tricks: Western style

Western style

O modalitate simpla de „a fi tu” in peisajul urban este definirea unui mod specific de exprimare. In cazul de fata ne referim la vestimentatie (Our guilty pleasure! ). Bineinteles ca acest lucru nu presupune alegerea unui singur stil vestimentar.

In situatia in care esti in dubii, iti dezvaluim atuurile unui limbaj stilistic adoptat si reinterpretat la nesfarsit. Daca te afli printre admiratorii filmelor lui Jeams Dean- Cowboy e solutia !

Western style
Jacquelyn Jablonski for Vogue Russia

Partea buna in alegerea pieselor de inspiratie Western este libertatea de miscare. Atunci cand ii alaturi unei perechi de jeansi o jacheta cu franjuri, nu ai cum sa gresesti!

western-look-fringes

 Un important cuvant de spus il au accesoriile. Chiar daca nu esti un Cowboy hat fan, centurile din piele si lanturile suprapuse te pot salva!  In ceea ce priveste purtarea inelelor nu exista o limita in afara de cea impusa de falange. 

Western style
Urban outfitters look book pre fall 2014

Cowboy people wear DENIM! Si nu numai. De-a lungul timpului, denimul a fost un element prezent pe catwalkuri, insa casele de moda incep sa-i reacorde atentie incepand cu sezonul primavara-vara 2014. Designeri precum Junya Watanabe, Altuzarra, Balmain, MaxMara, Ashis, Louis Vuitton au readus in lumina reflectoarelor cultul jeansului. Un alt proiect ce nu trebuie neglijat este Philip Lim Denim Capsule. Reputatele labeluri axate pe denim  precum Diesel, Levi’s Strauss, Lee Jeans cu siguranta va sunt deja cunoscute.

Western style
The 2 bandits look book SS2014

So, wear DENIM on DENIM!

 

Shop Western style on Molecule F:

Denim Bounds by Maria Filipescu:

Denim Bounds by Maria Filipescu

Cattle leather bag by Ana Alexe:

Cattle leather bag by Ana Alexe

La Blanche Dress by Maria Marinescu :

La Blanche Dress by Maria Marinescu

Gradient Pelican Dress by PAS DU TOUT:

7537_4

Cashmere Jacket by RHEA COSTA:

Cashmere Jacket by Rhea Costa

 Autor: Silvia Paval

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *