DISENO PORCELANOSA

DISENO PORCELANOSA

DISENO PORCELANOSA

Despre inovatie, trenduri si sursa de inspiratie in 1200 mp de design elegant si exclusivist

 S-a deschis cel mai mare showroom PORCELANOSA din Europa in colaborare cu brandul local DISEŇO. Spatiul din Calea Dorobanti 135-145 este o sursa de inspiratie continua prin modul in care materialele si texturile sunt combinate rezultand intr-un design neasteptat si inovativ.

DISENO PORCELANOSA

Diseño Porcelanosa este in momentul actual cel mai mare showroom monobrand din Europa, pe care liderul mondial si trendsetterul in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior l-a deschis cu un partener local.

Porcelanosa Gupo detine 8 fabrici in Spania si o retea de peste 970 magazine in toata lumea. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Printre designerii care au semnat colectii pentru Porcelanosa Grupo se numara Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

DISENO PORCELANOSA

Catalina Mazerschi, economist la baza si cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul amenajarilor interioare a pus in 2008 bazele Diseño, un business concentrat pe oferirea de solutii de amenajare cu produse premium si servicii complete de preamenajare, vanzare si post vanzare. In prezent Diseño isi desfasoara activitatea in Bd. Maresal Averescu, Nr. 15 B/C si incepand de azi si in Calea Dorobanti 135-145, in showroomul monobrand Porcelanosa.

DISENO PORCELANOSA

In doar 3 luni Catalina, alaturi de Raluca Dofin de la DOF Interiors au reusit sa proiecteze si sa decoreze cei 1200 de mp ai showroomului Diseño Porcelanosa  folosindu-se de cea mai diversificata gama de produse: Procelanosa, Venis (placi ceramice), Gama Decor (mobilier pentru baie), Systempool (obiecte sanitare din kryon si cabine de dus), L’antic Colonial (piatra, mozaic, parchet), Urbatek (gresie ceramica), Noken (obiecte sanitare si cazi din acryl), Butech (profile, chit de rost, adeziv).  Spatiul rezultat este unul de exceptie si acomodeaza cea mai vasta gama de produse ce pot fi utilizate pentru amenajarea oricarui spatiu din casa sau proximitatea acesteia, oferind solutii de upgrade al designului unui spatiu si fiind o sursa de inspiratie prin inovatia si creativitatea ce au stat la baza amenajarii.

DISENO PORCELANOSA

Incepand de azi showroomul Diseño Porcelanosa este deschis si poate fi vizitat de luni pana vineri, in intervalul orar 10 AM – 6 PM si sambata, in intervalul orar 10 AM – 2PM.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *