Dior Beauty Fall 2014

 Dior Beauty

Pentru sezonul acesta, brandul Dior reinventeaza legendara paleta 5 Couleurs diversificand-o prin noi mixuri de texturi si culori. Pentru a sărbători această transformare, labelul a creat o cutie mai subțire, de un albastru nocturn, echipată cu un set de aplicatoare profesionale.

 Dior Beauty

Pentru toamna lui 2014, Dior are in atenție cinci culori: roșu, gri, roz, negru și albastru. De o gama diversificata de nuante se bucura si produsele dedicate unghiilor si buzelor. Asadar, pentru a obtine un look emblematic, nu ezitati sa adaugati, pe langa fardul de ochi, un plus de stralucire folosind Rouge Dior și Dior Vernis.

Cand spui Dior spui diversitate. Fie ca e vorba de contraste delicate sau de fardurile ton cu ton, 5 Couleurs spune, de fiecare data o poveste!

 Dior Beauty

J’adore întruchipeaza standardul de feminitate si lux al Casei Dior, fiind emblema acesteia. O interpretare unică a apei de parfum, J’Adore L’Absolu se diferențiază prin notele florale de Damscus Rose, Rose de Mai, Jasmine Sambac si Indian Tuberose.

Dior Beauty

Proaspata, vioaie si de culoare roz deschis, textura One Essential revigoreaza tenul și oferă vitalitate și strălucire imediat, fără efect de perla. Se așază ca un voal de matase, lasand pielea perfect neteda si moale, fara finisaj lucios sau efect de tensiune.

 Dior Beauty

Compoziția Parfumului Dior Homme are o concentrație mare neobișnuită pentru un parfum bărbătesc. ”Acționează” asupra corpului, și are o durată de viață neobișnuit de mare. Este un parfum de durată, o călătorie.”

                                                                                                         François Demachy, Parfumier-Creator al Dior

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *