Aperol Spritz! Happy Record!

- Aperol Spritz a intrat in istorie alaturi de peste 2.600 de oameni ce au toastat in Piazza San Marco -

Noul record inscris in Guinness World Records TM  se numeste “The World Largest Aperol Spritz Celebration” si a fost declarat oficial pe data de 29 iunie, la ora 19:45 CET in Piazza San Marco din Venetia, locul unde cea mai portocalie bautura din lume a luat nastere: APEROL SPRITZ.

Aperol Spritz! Happy Record!

Aperol Spritz a deschis “portile” iconicei piete venetiene pentru toti iubitorii de Aperol din intreaga lume in incercarea de a stabili un nou record mondial. Peste 2600 de oameni imbracati in portocaliu, fani ai celei mai refreshing bauturi au dat curs invitatiei de a umple paharul de Aperol Spritz situat in Piazza San Marco dornici sa se distreze toastand in cinstea soarelui, a relaxarii si a verii in inconfundabilul spirit Aperol.

A fost fantastic sa vad atatia oamenii adunati pentru a stabili un nou record, impartasind spiritul Aperol. Este palpitant cand se mai adauga un record in palmaresul Guinness World Records TM si acest eveniment a fost intr-adevar o experienta unica” a declarat Lorenzo Veltri, reprezentant al Guinness World Records.

Am vrut sa dam oamenilor un motiv de socializare si celebrare alaturi de Aperol Spritz si ce putea fi mai potrivit decat stabilirea unui nou record mondial. Am ales Piazza San Marco pentru a aduce un tribut locului in care a luat nastere una dintre cele mai traditionale si populare bauturi din regiunea Veneto. O bautura international apreciata ca Aperol Spritz este bautura care da flavorul perfect intalnirilor cu prietenii din intreaga lume, iar petrecerea rezultata sta la baza acestei afirmatii.” a declarat Andrea Conzonato, Chief Marketing Officer, Gruppo Campari.

Aroma spumant racoritoare, continutul scazut de alcool si culoarea portocaliu tare fac din Aperol Spritz bautura perfecta pentru o vara torida, ce evoca spiritul italian. Plin de vitalitate, Aperol Spritz are un gust delicious ce s-a raspandit din Italia in toate colturile lumii ca cel mai potrivit aperitiv.

Pentru a savura un Aperol Spritz home made ca la carte urmariti instructiunile de mai jos:

3 parti de Proseco (se recomanda Cinzano Proseco)

2 parti de Aperol

1 strop de sifon

multa gheata

o felie de portocala

Intr—un pahar balon adaugati multa gheata si o felie de portocala. Turnati Proseco, Aperol si sifon, in cantitatile mai sus mentionate si relaxati-va cu cea mai revigoranta bautura portocalie: Aperol Spritz!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *