Amalin by Andreea Raicu (2)

Andreea Raicu lanseaza AMALIN

AMALIN, un brand premium care redefineste conceptul de exclusivitate

Andreea Raicu anunta lansarea AMALIN, un brand premium, produs 100% local, dedicat femeii moderne care isi cunoaste foarte bine stilul si crede in shopping sustenabil si

constient: cauta piese care sa-i accentueze feminitatea, dar pe care sa nu se vada nevoita sa le recicleze sezon dupa sezon, in functie de trenduri.

AMALIN este o continuare fireasca a evolutiei business-ului Andreea Raicu, un brand cu identitate si greutate proprie, care se adreseaza unui public mai mare si pentru care sus-tenabilitatea este o preocupare permanenta. Productia locala in serii limitate, materialele naturale in proportie de 80%, design-ul minimalist si atemporal – toate aceste caracteristici fac din AMALIN un brand matur, cu o sensibilitate distinctiva.

”Atunci cand am creat AMALIN m-am gandit la ce isi doresc femeile, la traducerea moderna a feminitatii si siluetelor feminine, la piesele semnatura care ar trebui sa se regaseasca in orice garderoba. Femeia care poarta AMALIN spune o poveste diferita prin fiecare tinuta. Am vrut ca fiecare piesa vestimentara sa fie purtabila si confortabila, dar sa te si faca sa visezi. ” – Andreea Raicu

AMALIN by Andreea Raicu (1)

Liniile Ready to wear si Loungewear se remarca prin croiuri minimaliste, texturi contras-tante si o paleta de culori eclectica: de la tonuri tari – fucsia efervescent, verde lime, al-bastru electric – la pasteluri diafane – bejuri si nude-uri clasice si elegante. Feminitatea in-trinseca a tiparelor se remarca prin atentia acordata unor detalii subtile, dar atat de im-portante in vocabularul stilistic al oricarei femei care vrea sa-si puna in evidenta lumina personala – umeri dezgoliti, funde, volane si talia accentuata cu cordon.

Intr-o lume a hainelor, AMALIN este esenta feminitatii.
Feminitatea celor care isi stiu valoarea.
Feminitatea celor care nu se sfiesc sa se arate asa cum sunt.
Feminitatea celor care si-au descoperit lumina personala.

„Multi se vor intreba de ce AMALIN. AMALIN este numele meu, pe care l-am primit in tim-pul unei meditatii dedicata mie. Amalin vorbeste despre procesul meu de maturizare, este acea
zona de echilibru care vine din cunoasterea sinelui adevarat. Fara umbra din mine care m-a manat in calatoria catre sinele meu nu as fi descoperit niciodata lumina, iar AMALIN, intr-un mod similar, poarta in el ambele valente ale puterii personale nascute la intalnirea din-tre umbra si lumina.

In acelasi fel, hainele AMALIN sunt rezultatul maturizarii brandului Andreea Raicu, a unei transformari pe care o simteam necesara de ceva timp. Prin numele lui, brandul AMALIN spune o poveste. Este povestea mea, a felului in care mi-am gasit chemarea, calea in viata in urma unei restructurari la nivel personal care a vizat femeia nedescoperita din mine, si in acelasi timp spune povestea tuturor femeilor care, asemeni mie, isi cunosc valoarea, isi cu-nosc stilul, si sunt dispuse sa faca alegeri constiente care sa le puna in valoare feminitatea.”
– Andreea Raicu

Toate piesele AMALIN by Andreea Raicu sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro

Despre Andreea Raicu

Founder, CEO & Creative Director andreearaicu.ro, Fashion Designer, Author, Mindfulness Coach, Healthy Living Promoter & Motivational Speaker

Cu o experienta de peste 20 de ani in televiziune, Andreea isi foloseste abilitatile si tal-entele acumulate conducand si crescand un business online si offline in jurul valorilor sale. Andreea Raicu este un promotor al unul stil de viata sanatos, dezvoltand un business in jurul acestui concept. Este Good Will Ambassador, a tinut numeroase discursuri TEDx, preda cur-suri de Mindfulness si tine conferinte despre viata traita in echilibru. Este autoare a unei carti de gatit, Mananca si arata bine, iar anul trecut a lansat cartea Descopera-te, publicata de editura Curtea Veche. A urmat cursuri in urma carora s-a specializat ca facilitator de meditatii si Mindfulness si anul trecut a absolvit o scoala in urma careia a devenit Holistic Counselor. In 2019 a lansat, in colaborare cu Rupda, primul program de meditatii ghidate din tara.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *