MMB Showcase

Primele confirmari la MMB Showcase Festival

Artisti din Romania, Ucraina, Israel, Norvegia si alte 7 tari din Europa– printre primele confirmari la MMB Showcase Festival

MMB Showcase (1)

MMB Showcase Festival, festivalul ce prezinta artisti in ascensiune din Romania si din lume, va avea loc intre 6-8 septembrie la Club Expirat. Printre primele confirmari se numara trupe si artisti din Romania, Franta, Cehia, Norvegia, Israel, Portugalia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina si Moldova.

Timp de trei zile, in perioada 6-8 septembrie, Clubul Expirat din Bucuresti va gazdui o noua editie a MMB Showcase Festival. Evenimentul aduce pe scena clubului formatii in ascensiune din toata lumea, cuprinzand artisti din toate genurile muzicale. Acestia vor concerta atat in fata profesionistilor domeniului de pe plan local si european, prezenti la conferinta Mastering the Music Business – oportunitate care le-ar putea aduce viitoare colaborari – dar si in fata publicului neparticipant la conferinta, dar dornic sa descopere voci si acorduri fresh.
Cosmin Ionescu, Music Program Director la MMB Showcase, a declarat ca „industria muzicala are si ea hibele ei, iar una dintre ele este dificultatea cu care un artist, o trupa la inceput de drum reusesete sa ajunga in atentia marilor case de discuri, festivalurilor locale sau internationale, ba chiar in atentia publicului larg. Un festival de showcase-uri poate rezolva o parte din aceasta problema si ne bucuram enorm ca am reusit si anul acesta sa dam sansa unor trupe cu super mult potential sa-si expuna muzica in fata profesionistilor din industrie, dar si a publicului.
Peste 15 formatii vor lua parte la festivalul din acest an, iar printre primele nume confirmate se numara: AIKO (Cehia), Catalina Cara (Moldova), E-an-na (Romania), Groove Garden (Romania), HVNDS (Romania), IOVA (Romania), IVA (Bulgaria), KOIKOI (Serbia), krapka; KOMA (Ucraina), Labotanique (Franta), :Papercutz (Portugalia), Sturle Dagsland (Norvegia), Subterranean Masquerade (Israel), Woodstock Barbie (Ungaria) si Zimbru (Romania).

Intrarea la MMB Showcase Festival este libera, in limita locurilor disponibile. Accesul publicului se va face in fiecare seara de festival incepand cu ora 19:00. Detalii suplimentare despre artisti si program se vor gasi pe site-ul oficial.

Playlist: https://open.spotify.com/playlist/7waQuwT6kdDYg5wQCylhzg

 

Despre MMB Showcase Festival

MMB Showcase Festival este festivalul asociat conferintei Mastering the Music Business care, vreme de trei zile, in perioada 6-8 septembrie, va aduce la Bucuresti profesionisti de top ai industriei muzicale romanesti si internationale. Mastering the Music Business este un eveniment organizat de Asociatia Romanian Artists Worldwide, sustinut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation) si co-finantat prin programul Europa Creativa al Uniunii Europene.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.masteringthemusicbusiness.ro

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *