Molecule F x #teamLori pentru MagiCamp

Molecule F x #teamLori pentru MagiCamp

Molecule F x #teamLori pentru MagiCamp

INEDIT: #teamLori pentru MagiCamp – Echipa Loredana la Vocea Romaniei a ales sa-si foloseasca expunerea de la tv pentru o fapta caritabila

Pentru ca in fiecare an ca jurata la Vocea Romaniei, Loredana le-a spus participantilor ca e mult mai important ceea ce invata pe parcursul competitiei decat premiul in sine, vedeta le-a propus concurentilor ei din acest an sa participe la un proiect inedit.

Pentru prima data intr-un concurs tv, concurentii dintr-o echipa isi pun laolalta imaginea si fanii pentru a face o fapta buna:  echipa Loredana poarta, incepand de la dueluri, accesorii create de designeri romani, accesorii care urmeaza sa fie vandute pentru o cauza nobila.

”Cred ca ceea ce e ce mai important de la Vocea Romaniei e aceasta experienta fantastica, aceasta munca cu vocile si sufletele oamenilor, din care iesi mai bogat din toate punctele de vedere. Acesta e castigul cel mai mare. Multumesc concurentilor din echipa mea de la Vocea Romaniei ca vor sa fie artisti generosi, responsabili, si dincolo de show-ul tv. Multumesc designerilor si Molecule F pentru entuziasmul cu care s-au alaturat acestui proiect.” explica Loredana de ce i-a invitat pe concurentii ei la o initiativa care vorbeste despre faptul ca celebritatea inseamna si responsabilitatea de a darui ceva, dincolo de scena, celor care te aplauda.

Concurentii din Echipa Loredana au ales care va fi destinatia banilor pe care-i strang pana la sfarsitul emisiunii: vor sa cumpere instrumente pentru o mini orchestra care va fi amplasata la MagiCamp, tabara in care merg in fiecare vara copiii care au afectiuni oncologice.

Proiectul #teamLori pentru MagiCamp este realizat impreuna cu Molecule F – cel mai important promotor al designului romanesc in mediul online si fizic prin www.molecule-f.com si Molecule F Concept Store, Promenada Mall – si se va desfasura de la etapa duelurilor pana la finala Vocea Romaniei.

Molecule F este un proiect de suflet, un proiect pe care l-am inceput din dragostea pentru valorile romanesti. Castigul cel mai mare pe care il avem este  un parcurs frumos, presarat cu cele mai diverse experiente. Echipa Loredana a castigat deja Vocea Romaniei, pentru ca a ales sa isi presare drumul catre celebritate cu fapte nobile. Peste 15 designeri romani au spus DA, pe nerasuflate, pe o singura voce si au oferit nu unul, ci mai multe accesorii pentru aceasta actiune de caritate. Cu veniturile obtinute o alta calatorie va incepe cu zambetele unor copii talentati. Ne este suficient sa stim ca am castigat sansa sa dam un start nou.” a declarat Mirela Bucovicean, ownerul Molecule F despre implicarea in proiect.”

Accesoriile purtate de concurentii din echipa Loredana care fac parte din acest proiect vor putea fi cumparate de pe http://www.loredana.live/ .

Designerii prezenti in cadrul duelurilor editiei a VI-a a Vocii Romaniei sunt: Laura8, Alexandra Caspruf x Bon Bijou, Efemere, Bon Bijou, Maria Filipescu, Madeleine, Obsidian, Hedare, Lady Magpie, Colours of My Life, Manokhi, Skin Deep x Moogu si Parlor.

Molecule F X #teamLori pentru MagiCamp: designerii prezenti in cadrul acestei campanii sunt prezenti pe platforma online www.molecule-f.com, Molecule F Concept Store (Promenada Mall) sau in cadrul targurilor unde Molecule F este prezent cu spatiul Molecule F & Friends.

Molecule F x #teamLori pentru MagiCamp

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *