Espressamente illy inainte de decolare

Check in, controlul pasapoartelor, revista de rasfoit in avion – checked. Servirea cafelei in prima franciza Espressamente illy, cea mai chic locatie din noul terminal al Aeroportului International Otopeni, Bucuresti – checked.

Locaţia illy are o suprafata de peste 200 mp, respectand toate elementele iconice ale conceptului Espressamente illy. Prezinta o gamă vasta de retete pe baza de cafea, retete traditionale, calde, reci, dar si cu alcool, alaturi de o selectie fina de deserturi italienesti, salate, paste şi paninis. Espressamente illy va fi locul unde calatorii vor avea posibilitatea de a trai o experienta autentica a cafelei italienesti, intr-un ambient primitor si deosebit de confortabil.

Cateva cuvinte despre Espressamente illy in lume:

Espressamente illy este un lant de cafenele premium, inspirat de incercarea constanta a specialistilor illycaffe de a atinge perfectiunea. Cafenelele ofera calitatea recunoscuta a amestecului illy, intr-un numar variat de retete, de la espresso-ul illy traditional pana la cele mai creative amestecuri. Gasiti o gama proaspata, light si delicata de retete culinare, inspirate din bucataria traditionala italieneasca si menite sa fie combinatia perfecta pentru o masa rapida, o pauza de calitate sau un aperitiv light. Cafenelele au un decor unic, inovativ si totodata calduros si confortabil, prezentand toate elementele si produsele care caracterizeaza lumea illy.
Espressamente illy este astazi prezent in peste 30 de tari de-a lungul a 5 continente, cu peste 200 de locatii, majoritatea fiind operate in regim de franciza de catre cei mai importanti operatori de servicii alimentare. Veti intalnii locatii Espressamente illy la Roma, Moscova, Paris, Tokyo, Seul, Miami, Berlin, Madrid, Taipei, Cape Town.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *