Check in @ the most fashionable hotels

Coboram de pe podiumuri si ne orientam atentia catre destinatii fashionable in hoteluri cu interioare create de mari designeri,  pentru o vacanta tarzie:

Hotel Corinthia – Londra

Corinthia Hotel este unul dintre cele mai recente hoteluri de lux la (re-)deschise de curand in Londra. Proaspat restaurata si renovata proprietatea Belle Epoque  are 294 camere, unele pe două nivele si un  proiectat bar si restaurant proiectate de David Collins. Atractia majora este  Espa Life, un spa “next generation” cu sauna amfiteatru.


Resortul Alila Manggis – Bali

Un refugiu intim proiectat de Kerry Hill  cu 55 camere elegante,  confortabile, toate cu balcoane sau terase cu vedere bijuterie catre plantatii de nuca de cocos si Oceanul Indian.

Resort Bacara  – Santa Barbara

Elegant, cu priveliste  superba spre plaja, Bacara Resort & Spa poate fi descris in aceiasi termeni ca si Santa Barbara in sine. Cei 78 de acri de-a lungul oceanului sunt scaldati de soare si  respira un aer sofisticat si relaxat. Camerele mari sunt dotate cu lenjerii de pat si halate de Frette.

Hotel Vivamarinha – Portugalia

Un sejur la Vivamarinha te pune in apropiere de atractiile culturale de la Lisabona (situata la aproximativ 40 de minute), precum si plajele din Riviera portugheza din si de jur imprejurul orasului de coasta Cascais. Camerele şi apartamentele sunt moderne, spatioase imbinand perfect  zonele de locuit cu spatii private in aer liber. Adauga un plus de relaxare cu un tratament la wellness-ul de clasa mondiala si cu o plimbare prin gradinile amenajate.

Hotel Puro – Mallorca

Un refugiu stilat si modern intr-un oras antic. Un adevarat  “palat contemporan” care poate face oaspetii sa se simta ca au parasit Mallorca si au aterizat in Miami. Barul si clubul de pe plaja sunt hip  si  labirintul din interior  fac din Hotel Puro un favorit pentru  trendsetteri euro-chic si din interiorul industriei modei.

Maison Moschino – Milano

In interiorul unei statii de cale ferata modernizata neo-clasic, Moschino Maison este in acelasi timp intim si ademenitoe. Cu mobilier alb,  lustre tip nor si cuverturi de pat acoperite cu petale de trandafir, Maison Moschino este practictic o poveste suprarealista. Interioarele au fost concepute de directorul de creatie Moschino – Rossella Jardini),astfel ca nu este de mirare ca a devenit foarte vizitat de catre cunoscatorii de moda.

Hotel Missoni Edinburgh

Imprimeuri indraznete, culori vii si materiale texturate creaza un look ultrahip. Hotelul de 5 stele imbina o locatie istorica cu stilul avant garde al Rositei Missoni in materie de design si decor.

Sursa: http://www.asmallworld.net/

    Comments (1)

    […] 3 Septembrie 2011, ora 7.30, doar nu v-ati imaginat ca e un fel de vacanta. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *