MORODANday: Wine Bar & Diva

MorodanDay1

Atunci cand la job description in dreptul numelui tau scrie personal shopper by default trebuie sa stii toate magazinele de mass market, high end sau premium din aria ta de actiune.

MorodanDay2

Ce nu e imperios necesar sa stii in cadrul job-ului dar primordial de stiut pentru your  own special, free time sunt restaurantele in care se serveste cel mai fresh sushi sau wine barurile unde gasesti acele vinuri cu buchete flamboaiante.

Preferatul meu este Beros van Schaick de pe strada Selari. Cu un design industrializat, acest mic wine bar este prima mea alegere in serile in care vreau sa ma intalnesc cu oameni dragi mie si sa ne povestim peripetiile mele de peste zi.

MorodanDay3

Ultima oara cand am fost la Beros am purtat aceasta rochie Claudia Castrase. Dincolo de reactiile de WOW-ness cauzate de ea, a fost starea pe care mi-a transmis-o mix-ul perfect de culori, materiale si taieturi.

MorodanDay4

Pe Claudia Castrase o plac din principiu, este o fiinta mignona ca si mine. Solidarizez, ce dracu :)!

O admir insa pentru maturitatea creatiilor sale, pentru executia fara cusur si pentru amprenta sa creativa clara.

Recunosc orice produs care iese din atelierul sau!

Pentru ca sunt timeless, si de pe acum stiti deja ca acesta este factorul cel mai important atunci cand aleg  sa achizitionez un articol vestimentar, atat pentru mine cat si pentru clientele mele.

MorodanDay5

Puteti achizitiona aceasta Royal Diva like dress direct din showroom-ul Molecule F.

Mai multe despre MORODANday cititi aici.

Pe lunea viitoare,

Ana

 

Photo Credit: Claudiu Enescu – mauVErt

Locatie: Beros van Schaik – http://www.facebook.com/bvswines

    Comments (2)

    […] Ana Maria Morodan, una dintre cele mai apreciate bloggerite de moda de la noi. In prezent, Ana Maria colaboreaza cu  Molecule-f in proiectul MORODANDAY […]

    Superba rochie!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *