V for Vintage went Green

Pe 9 şi 10 octombrie, V for Vintage şi-a amintit că îi plac merele. A investigat tehnici de preparare a săpunurilor naturale. A mărşăluit pe două roţi. A aflat ce fac verbina, lavanda şi lămâiţa. A văzut cum uleiul de argan e primul care se epuizează. A cercetat bumbacuri şi dantele şi s-a declarat mulţumit. A purtat verde şi a dat un exemplu. Fără tăieri de capete, dar cu sugestii.

Primul V for Vintage într-o nouă locaţie – Sala Dalles, spaţiul de care era nevoie pentru a sufla cum se cuvine în cele 5 lumânări verzi (mulţumim, aşteptăm florile şi felicitările). Participanţi au fost reuniţi în patru categorii – bio, vintage, designer şi accesorii. Cei 15 designeri de la Molecule F, disciplinaţi, cu lecţiile învăţate, şi-au creat un stat în stat paşnic, fără politici externe agresive.

La intrare, greul l-au dus bicicletele Ciclop, conduse strategic de o Strida tare roşie şi tare pliabilă care s-a aventurat printre vizitatori şi, deşi mereu pe aproape, nu a provocat conflicte intern, revolte sau accidente în lanţ.

În colţul lor, Campari şi illy au făcut ceea ce ştiau mai bine, cocktail-uri şi cafele vitale pentru toată lumea.

Mulţumim celor foarte obosiţi, celor care au cărat mai mult decât au putut duce, celor care au ajutat. A fost un efort comun, deci febra musculară se distribuie fără favoritisme. Ne revedem la primăvară! 

Via: http://v4vintage.blogspot.com/

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *