Platforma [F]OS site

UNFINSIHED – o noua platforma online

Cea de-a cincea editie a UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din Romania, se va desfasura intr-o noua platforma digitala, creata de la zero si conceputa in jurul obiceiurilor si nevoilor actuale ale comunitatii sale globale. , , conversatiile despre arta, muzica si tehnologie, cat si prezentarile si atelierele reunite sub tema TRUST se vor desfasura in platforma [F] OS.

Pentru a putea exista si anul acesta, #UNFINISHED20 creeaza prin intermediul platformei un spatiu online complet nou si inovator pentru a oferi participantilor o experienta memorabila si adaptata noii realitati. Timp de sapte zile, cei 3500 de oameni din comunitatea UNFINISHED, de pe intreg mapamondul, vor putea naviga prin noua platforma pentru a descoperi momentele special pregatite de speakerii editiei.

Noua platforma [F] OSva permite participantilor sa navigheze prin harta festivalului UNFINISHED si sa selecteze din program acele momente de interes si in cadrul carora pot interactiona cu continutul, speakerii si ceilalti membri ai comunitatii. Indiferent de coltul de lume din care participa, comunitatea va putea comenta impreuna o galerie de arta, va avea posibilitate sa deseneze in timp real pe acelasi ecran sau sa voteze colectiv ce continut sa vada mai departe.

Pentru a pastra din vibe-ul unui festival offline, in [F] OSexista si un loc de socializare, un foisor virtual unde participantii vor putea interactiona si conversa, fiind automat grupati in functie de valorile si pasiunile fiecaruia, extrase din formularul de inscriere la #UNFINISHED20 pe care acestia l-au completat.

UNFINISHED Speakers2 articol

Pe langa primii speakeri anuntati deja, au mai confirmat prezenta in festival, Ida Benedetto, designer si strateg care va provoca publicul la o noua perspectiva prin aventura si joc si Oshoke Abalu, co-fondator al companiei Love and Magic. Lor li se vor alatura Chris Wiggins, profesor de matematici aplicate la Columbia University si Chief Data Scientist la The New York Times, Asha Curran- co-fondator al miscarii globale Giving Tuesday, Doru Trascausi Dan Byron- muzicieni.

De asemenea, Marina Abramović, unul dintre cei mai importanti artisti contemporani, se alatura festivalului UNFINISHED. Artista Marina Abramović va purta o conversatie despre incredere in cadrul UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din Romania. Pioniera in arta performativa si experimentala, Marina Abramović a explorat de-a lungul carierei sale propriile limite fizice si mentale in reprezentatii care au facut inconjurul lumii. La UNFINISHED, artista va vorbi despre multiplele fatete ale increderii si rolul acestora in arta si societate.

articol

Prezenta si momentul Marinei Abramović in festivalul UNFINISHED va gravita in jurul ideii de TRUST, care va fi si tema centrala a evenimentului de anul acesta. Capucine Gros, directorul artistic al UNFINISHED, a explicat ca“pornind de la doua dintre lucrarile artistei, vom avea o conversatie sincera despre rolul si implicatiile increderii si vom explora relatia dintre risc si vulnerabilitate in acelasi context. Totodata, ne dorim sa abordam si subiectul imposibilitatii de a separa toate aspectele din viata noastra (viata personala si profesionala, minte si trup, spectacol si realitate), o tema esentiala in practica Marinei, dar si pentru UNFINISHED, pe care multi au descoperit-o abia in ultimele luni”.

Platforma [F] OS va deveni activa cu cateva zile inainte de festival, iar accesul va fi posibil doar pentru cei acceptati in comunitatea UNFINISHED. Participarea la evenimentul online se va face pe baza de inscriere, in limita a 3500 de locuri, completand formularul de la urmatorul link: https://bit.ly/unfinished20.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *