Twilly D'Hermes

Twilly D’Hermes

Noul Twilly D’Hermes Eau Poivree intruchipeaza dorinta de a trai la intensitate maxima si de a te lasa in voia momentului

Twilly D'Hermes

Note jucause si condimentate pe pielea lor

Ele sunt expansive, dinamice, indraznete, prinse intr- un joc spontan. Un grup de fete – vesele, cu un ras molipsitor. Mai presus de toate, complet libere. Pielea lor este invaluita intr-o aroma condimentata, senzuala si indrazneata. In jurul incheieturilor, ele poarta o mica panglica de matase, un talisman si simbol al tututor taboo-urilor lasate in urma. Aceste fete se iau la intrecere cu trecutul, intr-un zbor purtat de notele jucause si picante ce ofera culoare obrajilor lor.

Twilly D'Hermes

Twilly D'Hermes

Muzica lor interioara provine de la Twilly Eau poivree, noua creatie a lui Christine Nagel pentru Hermes. Ele il poarta intr-un mod indraznet, asa cum poarta si esarfa Twilly d’ Hermes. Este un accesoriu indispensabil. Renuntand la el, ar insemna sa renunte la o parte din sine. Ele reprezinta multiple fatete ale aceluiasi grup.

Aduce stralucire in privire si provoaca simturile

Twilly Eau poivree intruchipeaza dorinta de a trai la intensitate maxima si de a te lasa in voia momentului. Condimentat si luminos, Twilly Eau poivree calatoreste de pe piele direct in minte, fiind plin de culoare si incisiv. Aduce stralucire in privire si provoaca simturile.

Aceasta senzualitate este compusa din trei noi ingrediente: atingerea calda si vibranta a boabelor de piper roz, prospetimea trandafirului si fascinatia notei de patchouli. Esentele lor se intrepatrund, compunand legatura invizibila ce le uneste pe fetele Hermes.

Twilly D'Hermes

Twilly D'Hermes

Ele tin in maini noul flacon de parfum – o sticla care nu este in totalitate la fel cu cea precedenta, insa nu este nici complet diferita. Intr˗o nuanta delicata de roz, ea poarta in jurul gatului noul snur de matase, asemenea unei semnaturi indraznete si a unui simbol al afinitatii fata de Hermes.

Twilly D'Hermes

#twillydhermes

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *