travel_in_style

Travel in style! 5 destinatii perfecte din Europa

Se apropie 1 si 8 Martie! Acum este momentul perfect sa te rasplatesti cu cateva outfituri semnate de designerii Molecule F, pe care sa le iei cu tine intr-o vacanta! In loc sa optezi pentru destinatiile clasice, de ce nu incerci aceste locuri fascinante, care sunt la fel de frumoase?

San Sebastian, Spania

Uita de Madrid sau Barcelona, San Sebastian is the place to be! La doar 19 kilometri de granita franceza, este alegerea perfecta pentru turistii care sunt in cautare de peisaje uluitoare sau mancaruri delicioase.

Spania

Lana DumitruRochie Lana Dumitru 

Porto, Portugalia

Desi este al doilea cel mai mare oras din Portugalia, Porto se afla foarte des in umbra Lisabonei. Un oras cultural, colorat, pe care trebuie sa il vezi. Nu uita sa vizitezi Mercado do Bolhao, o piata interioara enorma, de unde iti poti cumpara paine proaspat facuta sau peste delicios.

Portugalia

 Ioana CiolacuRochie Ioana Ciolacu

Budapesta, Ungaria

Capitala Ungariei si unul dintre cele mai mari orase din Europa de Est, Budapesta este cotat ca fiind cel mai idilic oras in care sa locuiesti de catre Forbes, si al noualea cel mai frumos oras din lume de catre UCityGuides.

Ungaria

Silvia SerbanRochie Silvia Serban 

Stuttgart, Germania

O alternativa diferita a oraselor mari precum Berlin sau Munchen, Stuttgart este orasul care gazduieste muzeele Mercedes-Benz si Porsche, dar are si o traditie legata de opera si balet, care se reflecta foarte mult asupra vietii de noapte.

Germania

Le Petit IndigentRochie sacou Le Petit Indigent

Gent, Belgia

Aflat in umbra Bruxelles-ului, orasul favorit al turistilor, Gent merita mai mult ca sigur o vizita. Situat in regiunea Flandra, acest oras gazduieste foarte multe muzee care prezinta arta flamanda, iar daca esti vegetarian, acesta este locul unde vei gasi cele mai multe restaurante vegetariene din Europa.

Belgia

 Razvan CiobanuRochie Razvan Ciobanu

Text: Miruna Tarabega

Credit foto (de sus in jos): https://www.viator.com/; http://www.tntmagazine.com/;

http://www.caldieriviaggi.it/; http://www.travelandleisure.com/; http://nic.gent/;

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *