Top Line doneaza produse de 30.000 de euro

Top Line doneaza produse de 30.000 de euro

Top Line a donat produse de 30.000 de euro campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra COVID-19

Top Line continua campania de implicare sociala, Helping is beautiful, donand produse in valoare de 30.000 de euro campaniei Pretuieste Viata pentru a ajuta autoritatile in lupta contra COVID-19.

Top Line doneaza produse de 30.000 de euro

Top Line a oferit produse de igiena personala (sampon, balsam, gel de dus, crema de maini, produse pentru ingrijirea mainilor si picioarelor, pieptene si perii), precum si produse de unica folosinta (papuci, prosoape, kimono, cerceafuri de pat), toate urmand sa fie folosite de pacientii afectati de epidemie, dar si de medicii care lupta zi si noapte in spitalele din Romania.

Produsele donate au fost transportate si descarcate azi la Arena Nationala din Bucuresti. Acolo au fost prezente, pentru a coordona preluarea produselor donate, Andreea Marin, initiatoarea campaniei Pretuieste Viata, si Diana Baicu, Director General Top Line.

In plus, Top Line, companie lider in Romania in distributia de produse cosmetice profesionale, aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare si clinici medicale, va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Proiectul are scopul de a strange donatii prin SMS pentru achizitionarea de produse necesare celor implicati in lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia intai sau institutiilor medicale/de ingrijire a bolnavilor sau batranilor.

Astfel, 1% din vanzarile de produse cosmetice si accesorii de pe www.toplineshop.ro va fi donat campaniei Pretuieste Viata, compania sprijinind astfel demersul de a-i ajuta pe cei aflati la nevoie. In plus, compania va dona si produse pentru igiena personala, articole de unica folosinta si incurajeaza partenerii sa urmeze exemplul.

Top Line va dona 1% din vanzarile online de pe www.toplineshop.ro din aceasta perioada campaniei Pretuieste Viata, initiata de Andreea Marin, prin intermediul careia autoritatile statului vor putea fi ajutate in lupta impotriva COVID-19. Suntem bucurosi ca putem sprijini acest demers laudabil, alaturi de voi!

Top Line promoveaza frumusetea sub toate aspectele. Frumusetea inseamna atat sa ai grija de aspectul tau estetic, acasa, zi de zi, dar si sa ajuti pe cei din jur, sa fii empatic si sa iubesti, pur si simplu, viata!

Va multumim ca sunteti mereu alaturi de noi!”, declara Diana Baicu, Director General Top Line.

Top Line doneaza produse de 30.000 de euro

Top Line doneaza produse de 30.000 de euro

Din donatiile oferite se va achizitiona hrana care nu e usor perisabila si impachetata corespunzator, apa potabila, pahare plastic de unica folosinta, prosoape, termometre, pilote, perne, pijamale, papuci, kituri de igiena personala, dezinfectant, kituri de curatenie, paturi mobile, materiale de constructii (panouri termoizolante, mana de lucru) pentru ridicarea centrelor de triaj, consumabile necesare in institutii medicale, costume pentru personalul medical ce intra in contact cu bolnavii, aparatura medicala.

Top Line doneaza produse de 30.000 de euro

Top Line este lider furnizor de produse si servicii profesionale in industria de frumusete si medicala din Romania, reprezentand branduri internationale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Gelish, Morgan Taylor, Joico, TiGi, Goldwell, Kevin.Murphy, Vitality’s, Mary Cohr, LPG, Kryolan, si oferind tehnologii de ultima generatie folosite in saloane de infrumusetare si clinici medicale, precum LPG, CLATUU, Vivace, GUINOT, ULTRAFORMER, ULTRATONE, STARDUST Med.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *