Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman, noua colectie de lacuri de unghii Gelish & Morgan Taylor by Gelish, inspirata de viata si cariera lui Elton John

Top Line a lansat noua colectie Rocketman Summer 2019, semnata Gelish & Morgan Taylor, care celebreaza noul film Rocketman, inspirat de povestea de viata a lui Elton John, ce va fi lansat in Romania pe 31 mai.

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Colectia include lacuri de unghii in 7 nuante iconice, iar, cu aceasta ocazie, au fost prezente la Bucuresti, in mod excetional, Morgan Haile si Taylor Daniel, fondatoarele brandului Morgan Taylor, cele care creaza colectiile si semneaza colaborari cu celebritati precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.

Vedete precum Andreea Balan, Anda Adam, Andreea Antonescu, Giulia Anghelescu, Carmen Negoita, Dana Savuica, Ela Craciun, Andreea Perju, Roxana Ciuhulescu, Maria Radu, jurnalisti, beauty editori, beauty & fashion bloggeri si influenceri au descoperit noua colectie intr-o atmosfera relaxanta, unde au avut ocazia sa le intalneasca pe cele care au fost supranumite Reginele manichiurii de la Hollywood, ambasadoarele brandului Morgan Taylor, fiicele celor 2 CEO ai brandului Gelish: Morgan Haile si Taylor Daniel.

Top Line a lansat Rocketman

Reginele manichiurii de la Hollywood

Invitatele speciale ale evenimentului sunt doua personalitati care se completeaza: Morgan este doctor in Science of Health, absolvent al Grand Canyon University, si colaboreaza strans cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere si este implicata in toate proiectele de creatie ale brandului, fiind un bun copywriter, si semneaza multe dintre editorialele publicate in revista in house, NailStyle.

Trendurile din manichiura sunt lansate de echipa de creatie impreuna cu Morgan si Taylor si transpuse apoi in manichiuri fantastice pe cele mai mari podiumuri ale Saptamanilor Modei, brandul colaborand cu nume celebre de designeri precum Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.

Colectia The Rocketman

Brandul a lansat alaturi de Disney colectii de poveste in anii trecuti: Cinderella, Beauty & The Beast, The Nutcracker, iar acum, din colaborarea cu Paramount Pictures, a fost creata colectia The Rocketman, inspirata de viata extraordinara si tumultoasa a celebului Sir Elton John.

Colectia The Rocketman este compusa din 7 nuante iconice: rozuri ultra stralucitoare, purpuriu bogat si nuante metalice. Fiind o colectie inspirata din stilul extravagant al lui Sir Elton John, nu putea sa lipseasca un glitter luxos, care transforma orice nuanta intr-una mega stralucitoare.

Nuantele sunt special create pentru toti fanii Elton John (fiind purtate in filmul The Rocketman de catre actorul Taron Egerton – cel care il interpreteaza pe cantaret) dar si pentru toti care cauta momente unice, doresc sa straluceasca la fel ca un star sau sunt fani ai ringurilor de dans.

Gelish & Morgan Taylor ne propun manichiuri cu design inspirat din notele muzicale, clapele unui pian sau unghii in nunate electrice imprimate cu profilul unei vedete, chiar cel al lui Elton John. 

Trendurile 2019 in manichiura

Daca modelul negative-space manicure a fost vedeta ani la rand (mai ales modelele cu varful transparent sau cu baza transparenta in forma de luna – ‘’moon manicure”), noul negative-space este acum cu modele geometrice (linii transparente, verticale sau orizontale).

NU se mai poarta unghiile plictisitoare si care nu transmit niciun mesaj. 2019 este anul in care putem combina culori, texturi si modele diferite; putem alege sa purtam un model diferit pe fiecare unghie.

Si, bineinteles, nu alegeti manichiura fuzzy nails (manichiura cu blanita) sau bubble nails! Nu au fost si nu vor fi niciodata in trend!

Indrazniti sa purtati manichiuri statement, dar stylish, tinand cont de cea mai importanta regula: unghiile si mainile au nevoie de ingrijire specifica pentru a arata rafinat!

Trendurile in materie de manichiura in 2019 vor multumi atat pe cei care adopta un stil minimalist cat si pe cei care iubesc stilul maximal.

In aceasta vara puteti opta pentru pasteluri in nunate de roz, tonuri blande de piersic si purpuriu.

Pentru un look mai sofisticat si mai indraznet, putem combina aceste nuante pastelate cu accesorii precum strasuri, perle, paiete, lanturi, sau putem cere nail artistului sa ne picteze pe unghie forme geometrice, florale sau care imita diverse printuri (textile, animal print etc).

Produsele Gelish & Morgan Taylor sunt disponibile in magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line din tara.

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Top Line a lansat Rocketman

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *