MET Gala 2019

Top 5 inspiratii – MET Gala 2019

Am ajuns si in prima zi de luni din luna mai (varianta “American Dream/Hour”), “First Monday in May”, deci, cu siguranta ne intampina si minunata gala MET, tema acestui an fiind “Camp: Notes on Fashion“.

Dresscode-ul acestui eveniment a indemnat persoanele invitate spre alegeri si tinute out-of-the-ordinary inspirate de un eseu scris de Susan Sontag in 1964 care defineste camp drept “dragostea pentru nenatural, artificial si exagerare“.

Evenimentul este organizat in fiecare an in incinta Muzeului Metropolitan de Arta din New York si este un eveniment caritabil, destinat strangerii de fonduri in favoarea muzeului. Gala Met este cunoscuta si drept Gala Costume Institute pentru ca marcheaza deschiderea expozitiei anuale Costume Institute din cadrul muzeului.

Echipa Molecule F va prezinta mai jos top 5 aparitii favorite, in acord cu tematica serii:

Lady Gaga

Lady Gaga in Brandon Maxwell

Zazie Beetz

Zazie Beetz in Thom Browne

Elle Fanning

Elle Fanning in Miu Miu

Cody Fern

Cody Fern in Maison Margiela

Ezra Miller

Ezra Miller in Burberry

Expozitia va fi deschisa publicului iar aceasta va cuprinde peste 200 de piese din moda (Alexander McQueen, John Galliano, Mugler, Viktor & Rolf, Balenciaga si multe alte branduri & designeri) alaturi de picturi, sculpturi si alte elemente definitorii.

Pentru si mai multa inspiratie sau piese stylish & cool, realizeaza o sesiune de shopping online pe www.molecule-f.com

Sursa Foto: vogue.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *