facebook-1574753499992-cover-850

#TheSamsungExperience: echipa BIZ, in parteneriat cu Samsung Romania, si-a mutat redactia in Coreea de Sud

In cadrul celei de-a zecea editie a proiectului Biz World – editie speciala a revistei Biz realizata in totalitate intr-o alta tara gazda – jurnalistii Biz si-au mutat redactia, de data aceasta in Coreea de Sud, timp de o saptamana. Proiectul s-a desfasurat in perioada 24-29 noiembrie si a avut drept partener principal Samsung Romania, cu sprijinul reprezentantilor Samsung din Seul.

Misiunea echipei Biz a inclus, printr-o multime de activitati, interviuri si intalniri exclusive cu angajatii Samsung, cat si vizite in campusul orasului Samsung Digital City. Pe durata intregii experiente, echipa BIZ a folosit tehnologia Samsung – de la smartphone-urile Galaxy S10 si Galxay Note10, pana la Galaxy Tab S6, atat pentru a genera continut in online, cat si pentru a redacta materialele editiei speciale. Aceasta editie marcheaza o premiera in cadrul proiectului Biz World fiind o editie realizata integral cu smartphone-uri Samsung.

Reprezentantii Samsung din Seul au primit jurnalistii Biz in inima companiei – in campusul orasului Samsung Digital din Suwon, unde se dezvolta cele mai noi generatii de smartphone-uri si dispozitive electronice inovatoare, si unde echipa BIZ a avut ocazia sa testeze cele mai noi produse Samsung, cat si sa afle despre prototipuri care inca nu au ajuns pe piata. Acestia au facut turul orasului Samsung Digital, punctand si Muzeul Inovatiei Samsung pe lista locurilor de importanta istorica pentru tehnologia digitala de care ne bucuram astazi, unde au avut ocazia sa vada primul model de televizor din lume din 1930, dezvoltat de John Logie Baird, dar si primul televizor color, modelul CT-100, The Merrill, produs de RCA in 1954.

„A fost o adevarata placere sa iau parte la aceasta experienta unica organizata de echipa BIZ, in parteneriat cu Samsung Romania. #TheSamsungExperience a fost despre tehnologie si inovatie, despre cultura, cat si despre experinte de neuitat. Ne bucuram ca am reusit sa aratam o mica parte din ce inseamna Samsung ca brand”, a declarat Simona Panait, Director de Marketing Romania si Bulgaria in cadrul Samsung Electronics Romania.

Experienta Biz in Coreea de Sud a fost una complet si plina de surprize, dupa cum relateaza si Marta Usurelu, redactor sef in cadrul Biz: “M-am bucurat astazi de o super zi care ne-a incantat si inspirat si m-am simtit magulita de primirea calduroasa! Putini oameni se pot lauda ca au ajuns la Samsung acasa si au fost primiti asa! Iar “acasa la Samsung” inseamna la propriu locul in care s-a lansat acum 50 de ani brandul si unde astazi este sediul central cu peste 35.000 de angajati si 120 de cladiri!”.

Lansarea Biz Coreea va avea loc la resedinta Ambasadorului Coreei de Sud joi, 19 decembrie, incepand cu ora 16.00.

Mai multe detalii puteti afla in editia speciala a revistei BIZ, cat si pe site-ul revistei BIZ www.revistabiz.ro si pe pagina oficiala de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *