Theodore la Europavox Festival

Theodore la Europavox Festival

Artistul grec Theodore canta la Control Club pe 6 aprilie in cadrul Europavox Festival

Theodore la Europavox Festival

In muzica Theodore se regasesc multe influente – de la compozitii in stil clasic, conduse de pian, la elemente electronice precum ambient, minimal si synth-wave-ul anilor ’80. Sunetele de pe scena sunt atmosferice si cinematice: un melanj epic condus de tobe repetitive si chitare vibrante, peste care se aude vocea captivanta a lui Theodore, puternica, hipnotica si foarte evocativa. Toate acestea vor putea fi traite live joi, pe 6 aprilie, la Control Club (str. Constantin Mille, nr. 4) in cadrul concertului Theodore din cadrul Europavox Festival! Biletele pentru concert sunt disponibile pe Eventbook.ro.

Theodore – Floating (Revisited)
https://www.youtube.com/watch?v=89plvwyCr80

Dupa albumul-concept „The Voyage” lansat anul trecut, inspirat din explorarea spatiului atat cosmic cat si interior, Theodore ne aduce acum piesa “Floating” intr-o varianta noua. Lansata in original pe albumul din 2018 “Inner Dynamics”, piesa are parte acum de o reinterpretare cu o abordare mai intensa; fara a pierde din atmosfera mistica a originalului, vibe-ul post-rock este acum inlocuit de sintetizatoare si de un sound electro-pop care creeaza o punte de legatura intre albumul din 2018 si sound-ul de pe „The Voyage”, introducand si aceasta piesa de referinta pentru Theodore in conceptul cosmic al noului album.

Theodore (voce, clape, synth) si-a inceput cariera muzicala la Londra, unde a studiat compozitie, iar alaturi de trupa sa si-a castigat notorietatea prin concertele memorabile, fermecand fanii prin spectacolele si prezenta sa scenica hipnotica. Cu trupa sa, a cantat in deschidere pentru Sigur Ros, DIIV si Amber Run, iar printre festivalurile internationale unde au cantat se numara Reeperbahn Festival, MUSEXPO LA, Eurosonic, SXSW, Primavera si multe altele – inclusiv Living Rock Festival de la Tuzla, unde poate i-ati vazut deja live. Un alt highlight este concertul Tiny Desk, parte din celebra serie de concerte filmate organizate de NPR Radio.

Theodore la Europavox Festival

Haideti asadar la concertul Theodore de pe 6 aprilie din Club Control! Concertul va avea loc in cadrul Europavox Festival, iar biletele se gasesc pe Eventbook.ro – Biletele la concert se gasesc pe Eventbook.ro – https://eventbook.ro/program/europavox-festival-bucharest.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *