The Ultimate Libra - Charmer Madame de Montespan

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Libra - Charmer Madame de Montespan

The Ultimate Libra – Charmer Madame de Montespan, Official Mistress of Sun King Louis XIV

Horoscop 22 septembrie – 6 octombrie 2016

♈️ Berbec ♈️

Love is in the air! Si asa va fi pentu un an intreg, cat Jupiter in Balanta iti tranziteaza casa a 7-a, a relatiilor, casatoriei si parteneriatelor de afaceri. Un strain misterios care a facut inconjurul lumii de 3 ori si vorbeste 5 limbi straine iti va atrage atentia si te va pune pe jar intr-atat de mult ca s-ar putea sa renunti la independenta ta proverbiala si sa vrei sa te cumintesti langa alesul inimii. Nu te intereseaza dragostea? Atunci un client international cu o reputatie buna iti va cadea in poala si te va propulsa in sfera publica, oferindu-ti sansa de a-ti extinde sfera de activitate peste mari si tari.

berbec

♉️ Taur ♉️

Semnul tau este senzual si stabil, insa cand Venus, planeta care te guverneaza, tranziteaza Scorpionul pe casa ta a 7-a, te transformi in sex machine. Taboo-uri sexuale, fantezii a la “Fifty shades of grey” sau o atractie obsesiva te vor tine in priza timp de 3 saptamani. Esti in cuplu? Jumatatea mai buna te incita la jocuri erotice, folosind tot felul de metode mai putin conventionale, iar ‘Kama Sutra’ ti se pare dintr-o data foarte interesanta. Sarea si piperul relatiei se gasesc intre asternuturi si tu dai frau liber imaginatiei, prinzandu-te te in plasa iubirii si a pasiunii fulgeratoare.

taur

♊️ Gemeni ♊️

Mercur, planeta care te guverneaza si care se afla in Fecioara din 31 iulie, iese in sfarsit din retrogradare si poti sa iti reiei ritmul ‘pe repede-nainte’. In ultimele 3 saptamani s-au adunat destule situatii care au nevoie de atentia ta, iar acum esti pregatit/a pentru a face schimbarile necesare. Petreci mult timp in noul tau spatiu de locuit, pe care il aranjezi sa fie functional si practic. O amintire din trecut, o poza de familie sau povestile despre strabunici te ajuta sa te conectezi la radacini si sa iti redefinesti identitatea, inspirandu-te din modelele familiale.

gemeni

♋️ Rac ♋️

Visul tau este sa ai o casa pe care sa o transformi intr-un camin si in care sa te relaxezi alaturi de cei apropiati. Superconjunctia anului din 26 septembrie, Soarele si Jupiter in Balanta, pe casa a 4-a, iti face un cadou de zile mari. Gasesti exact spatiul de locuit in care te simti ca acasa, inchiriezi o echipa de lucratori de la o companie recunoscuta care sa iti renoveze apartamentul, decorezi in stil etnic sau tribal. Biroul tau se transforma in atlas geografic si muzeu de picturi celebre. Iti face placere sa studiezi in intimitate si sa meditezi la principiile universale sau la legea karmei.

rac

♌️ Leu ♌️

Soarele, cel care guverneaza semnul tau, este una din cele doua planete care alcatuiesc superconjunctia anului pe 26 septembrie, celalalt participant fiind Jupiter abia intrat in Balanta, pe casa ta a 3-a. Scrie intr-un jurnal de vise, fiindca pe parcursul anului vei realiza ca ceea ce visezi noaptea, se intampla ziua. Partea ta spirituala iese la iveala si vei pleca in pelegrinaje prin locuri indepartate si exotice. Jobul international la care te gandesti te asteapta si ai un intreg an in care sa dovedesti ceea ce poti. Schimbarea de paradigma este mai usor de asimilat si de acomodat alaturi de partener.

leu

♍️ Fecioara ♍️

Problemele de sanatate din ultimele 2 luni te-au afectat destul de tare si iesirea planetei Mercur din retrogradare, pe 22 septembrie, in semnul tau, se anunta ca un eveniment semi-dramatic. Iti revin vitalitatea si zambetul pe buze, nu mai esti mohorat/a si imbufnat/a, iti regasesti spiritul critic si perfectionist. Mintea ta practica isi cere tributul si citesti planuri de afaceri, reviste financiare si rapoarte contabile. Atrage jobul ideal folosind in favoarea ta energille mercuriene pozitive si purtand tinute de birou in alb si nuante de maro.

fecioara

♎️ Balanta ♎️

De ziua ta Universul s-a hotarat sa iti trimita o superconjunctie in semnul tau, pe prima casa, intre Soare si Jupiter. Dintr-odata devii foarte vizibil, in special in ochii celor care te pot urca pe scara ierarhica. O promovare, o lauda publica, o recunoastere profesionala iti deschid un an benefic pentru cariera si cresterea influentei personale. Iti vei face prieteni din alte tari, vei comunica in limbi straine si vei avea in subordine o echipa internationala cu care sa depasesti limitele afacerii sau companiei pentru care lucrezi. Pune-ti centura si apasa pe acceleratie!

balanta

♏️ Scorpion ♏️

Ce personaj din trilerul erotico-psihologic sud-coreean “The Handmaiden” esti? Slujnica? Stapana? Unchiul? Contele? “Iubire. Dorinta. Minciuni”. Pe 24 septembrie Venus, planeta care guverneaza atractia sexuala, intra in semnul tau, pe prima casa. Timp de 3 saptamani concurezi cu Marchizul de Sade pentru cea mai obraznica imaginatie si cele mai peculiare inclinatii erotice. Emani un sex-appeal care se poate taia cu cutitul, daca nu ai fi prea ocupat/a sa te joci cu lama. Cuceresti cu lejeritatea si relaxarea animalului de prada care se stie stapan pe situatie.

scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Superconjunctia anului dintre Soare si Jupiter, guvernatorul tau, in Balanta pe casa a 11-a, anunta debutul unui an in care munca iti este rasplatita. Nume mari sunt cu ochii pe tine si iti ofera sprijinul de care ai nevoie pentru a creste exponential si a atrage cat mai multi oameni in jurul unei idei comune. Iti gasesti tribul si primesti protectie ca sa te poti indrepta in directia pe care o vizualizezi de ceva vreme. Nu-ti fie teama sa te ghidezi dupa arta, frumos, justitie, egalitate si dreptate. Proiectul de viitor care iti va contura identitatea profesionala depinde de cat de bine vei intra in rolul de expert.

sagetator

♑️ Capricorn ♑️

O reputatie buna precede caracterul unui om, iar tu stii asta cel mai bine. Petreci ani buni construindu-ti si rafinandu-ti imaginea publica pentru a ajunge in varful ierarhiei domeniului tau de activitate si a avea controlul suprem asupra imperiului personal. Superconjunctia anului dintre Soare si Jupiter in Balanta pe casa a 10-a iti da un preview asupra perioadei ce va sa vina si a cresterii profesionale prin care ai sa treci. Oameni puternici si cu influenta te ajuta sa te extinzi international si sa-ti ridici cota profilului pe piata. Capteaza atentia tuturor purtand haine si accesorii in tonuri de gri.

capricorn

♒️ Varsator ♒️

Venus intra in Scorpion pe 24 septembrie, tranzitand casa a 10-a, acelasi loc in care Saturn s-a plimbat intre februarie 2012 si decembrie 2014, iar Marte intre ianuarie – martie si mai – august 2016. Acum 4 ani ai inceput sa construiesti de la 0 un job pornind de la o pasiune mai veche, anul acesta ai facut progrese rapide si radicale, iar in toamna urmeaza tusa finala, capodopera geniului tau. Onoarea cu care vei fi binecuvantat/a va depasi orice asteptare sau limita pe care ti-o impuneai. Scoate-ti in evidenta erotismul cu tonuri de rosu închis si un strop de parfum.

varsator

♓️ Pesti ♓️

Mercur in Fecioara iese din retrogradare pe 22 septembrie, pe casa ta a 7-a, iar odata cu el toate discutiile, nelinistile, anxietatile privitoare la relatia de cuplu sau de afaceri se risipesc in aburul de toamna. Pana pe 29 aprilie 2017 vei lua o decizie si vei sti cu cine sa ramai. Cu partenera/ul sau cu asociatul in afaceri? Dezbaterile nesfarsite te fac rautacios si artagos, iar contabilitatea nu arata deloc bine. Ia-ti un calculator de buzunar sau un Mac de birou si incepe numaratoarea de la 0. Un obiect de design interior in tonuri de alb echilibreaza feng-shui-ul.

pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *