The Ultimate Virgo - Virgin Queen Elizabeth I

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Virgo - Virgin Queen Elizabeth I
The Ultimate Virgo – Virgin Queen Elizabeth I – Ruler of Britain in the Golden Age

Horoscop 29 August – 21 Septembrie

♈ Berbec ♈

Cu stilul tau de viata, grabit si dinamic, nu e de mirare ca nu dai prea mare importanta sanatatii si semnalelor care vin din interior. Opreste-te o secunda si incearca sa vizualizezi cum ar fi sa nu mai ai energie pentru toate activitatile de peste zi, pentru familie si pentru partener. Aiurea, nu? Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 6-a, iti ofera ocazia perfecta pentru a incepe un nou capitol legat de starea ta de bine. Este momentul sa iti faci un abonament la sala sau, daca e prea mult dintr-o data, incepe cu o sesiune completa de pampering cu produse naturale care iti ingrijesc si hranesc corpul plus o cura cu vitamine. Gaseste-ti timp pentru tine chiar si in cea mai aglomerata zi!

Berbec

♉ Taur ♉

Motto-ul tau in viata este “Incet si sigur”, ceea ce te face precauta si rabdatoare. Munca si placerile s-au cam intersectat in ultima perioada, mai ales de cand Venus, planeta care te guverneaza, a intrat in Fecioara. Nu stai locului o clipa si iti imparti atentia intre copii, hobby-uri si momentele de relaxare. Proiectul tau de suflet, in care arta si atentia la detaliu se imbina perfect, ajunge la o noua etapa. Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 5-a, incepe un nou capitol in viata ta, in care utilitatea si frumosul se vor intalni in combinatia  ideala. Poarta culori pastelate: crem, verde deschis, roz, pentru inspiratie si creativitate.

Taur

♊ Gemeni ♊

Cum merg planurile de mutare? Ai gasit locuinta pe care ti-o doresti de atata timp? Esti in plin proces de cautare sau ai trecut de acesta faza si te concentrezi pe renovare? Mercur, planeta care te guverneaza, va fi retrograd pentru primele 3 saptamani din septembrie, incetinind ritmul alert pe care il mentii cu mari eforturi. Nu lua hotararea finala inainte de 22 septembrie si incearca sa fii deschisa si la alte idei de coabitare. Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 4-a, iti semnaleaza o hiba in schita ta de lucru, un detaliu asupra caruia vei reveni de mai multe ori in aceasta luna.

Gemeni

♋ Rac ♋

Cam multa agitatie pentru tine, care cauti linistea si intimitatea in orice context social. Ultima perioada te-a pus mereu pe drumuri, dandu-ti de furca cu noi sarcini de indeplinit sau noi planuri de facut. O tona de informatii si mesaje venite de la rude si cunostinte ti-au aglomerat zilele si mintea. Ca sa nu uiti amanuntele esentiale, scrie-le intr-o agenda personala si poart-o cu tine oriunde mergi. Verifica-ti disponibilitatea inainte de a confirma o intalnire pentru ca toata lumea vrea o bucatica din timpul tau si risti sa te suprasolicitezi mental si emotional. Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 3-a, reprezinta momentul perfect de a tria si a renunta de bunavoie la pesoanele neserioase din anturajul apropiat. Fii clara si concisa in exprimare ca sa eviti neintelegerile.

Rac

♌ Leu ♌

Bani, bani si iar bani! Nu destul ca in ultimul an diferenta dintre cheltuieli si venituri a fost consistenta, acum vine o furtuna financiara care mai-mai ca te destabilizeaza de tot. Modalitatile de a castiga mai mult nu sunt atat de practice cum par la prima vedere, iar tu ai nevoie de un impuls pentru a iesi din rutina si a vedea imaginea de ansamblu. Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 2-a, iti scoate din buzunar o suma destul de mare, fara a pune nimic inapoi. Fa un buget si tine-te de el, ca sa nu ai surprize neplacute si sa te trezesti fara lichiditati. Prioritizeaza in functie de importanta reala cand pleci la cumparaturi si invata sa faci diferenta dintre nevoie si moft.

Leu

♍ Fecioara ♍

“It’s my party and I’ll cry if I want to!” Sper sa nu fie cazul tau, draga Fecioara, fiindca luna septembrie este favorita semnului tau si anunta trecerea de la caldura verii la temperata toamna. Sezonul debuteaza cu Eclipsa de Soare de pe 1 septembrie, de pe casa astrologica a 1-a, si iti aduce aminte ca este important sa te primenesti pentru a primi cele mai bune influente planetare. O schimbare de look, o noua garderoba sau un program de detox riguros, asa cum iti place tie, sunt cadourile perfecte pe care ti le poti face. Imaginea ta personala trece printr-o metamorfoza care ii va surprinde pe cei din jur si ii va face sa te priveasca cu alti ochi. Lasa modestia caracteristica si arata-te lumii in adevaratele tale culori.

Fecioara

♎ Balanta ♎

Daca nu stii de ce esti mai tot timpul fara vlaga si obosita, cu ganduri cam intunecate si stari fluctuante, da-mi voie sa te informez. In ultimul an Jupiter, aka Marele Benefic, in Fecioara ti-a tranzitat casa a 12-a, cea din cauza careia te simti tu atat de abatuta. Mai pe romaneste, multa munca, mult somn, griji si anxietate cat cuprinde. In ultima luna au mai poposit aici Venus si Mercur, iar pe 1 septembrie Eclipsa de Soare este regina neincoronata a balului, adica fix ce-ti lipsea pentru a ajunge la un punct culminant. Foloseste acest moment astral pentru a te odihni si a incepe un nou stil de viata, mai sanatos si echilibrat, fiindca in cateva zile Jupiter va intra in semnul tau si vei avea nevoie sa fii intr-o forma excelenta.

Balanta

♏ Scorpion ♏

“Cu mine sau impotriva mea?” Aceasta-i intrebarea cea mai importanta pentru tine, de al carei raspuns depind nu numai prieteniile tale, dar si planurile de viitor. Pe cine poti conta pentru a-ti vedea sperantele implinite? Ultimul an a fost crucial in trierea celor care te sustin si cred in tine si in cauza ta. Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 11-a, marcheaza o turnura spectaculoasa atat in amicitiile, cat si in nazuintele tale. Un personaj important dispare la fel de rapid si de neasteptat cum a aparut in viata ta, iar tu te intrebi ce s-a intamplat. Fa-i cadou un choker si lasa gestul sa vorbeasca de la sine.

Scorpion

♐ Sagetator ♐

“The world is not enough!” De un an de zile, mai exact de cand Jupiter, planeta care te guverneaza, a intrat in semnul Fecioarei si iti tranziteaza casa a 10-a, muncesti pe rupte sa ajustezi, corectezi, refaci un proiect care iti defineste rolul in lume si in societate. Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe aceeasi casa astrologica, este ca un cutremur de proportii ce rearanjeaza piesele de puzzle din imaginea de ansamblu. Recunoasterea publica si chiar faima la care ai ravnit de atata timp sunt ale tale, in sfarsit. Pregateste-te pentru o perioada foarte ocupata in care va trebui sa iti onorezi toate angajamentele. Alege tinute in nuante de mov si fii gata de lansare. Dress for success!

Sagetator

♑ Capricorn ♑

La ce tinuturi de peste mari si tari visezi cu ochii deschisi? Ce locuri si culturi te fascineaza intr-asa masura ca stai cu valiza la usa si cu biletul de avion pe noptiera? Eclipsa de Soare din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 9-a, mareste probabilitatea ca tu sa te muti din locul de bastina, sa primesti viza de care ai nevoie si care s-a lasat asteptata un an sau sa imbratisezi o alta religie in dorinta de a purifica un sistem de credinte care este depasit. Un last minute in Grecia sau la Paris se transforma in aventura vietii tale daca esti deschisa la posibilitatile din afara zonei de confort si gusti din exotismul locului.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Tema principala a inceputului de septembrie sunt resursele financiare si emotionale. Ultimul an a fost dificil pentru ca a trebuit sa te incadrezi intr-o anumita suma si sa traiesti in regim strict, fara cheltuieli (prea) personale. Eclipsa de Soare ‪din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 8-a, nu te menajeaza deloc si iti prezinta situatia exact asa cum e. Este important sa inveti in ce sa-ti investesti energia, timpul si banii, fiindca dai prea mult si primesti prea putin inapoi. Echilibreaza schimbul purtand tonuri de albastru care te calmeaza si te ajuta sa vezi cu limpezime ce masuri sa iei pentru a profita la maximum de pe urma talentelor tale.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

“Should I go or should I stay?” Relatiile personale au trecut prin multe schimbari in ultimul an, iar tu in continuare nu stii ce sa faci si mai ales pe cine sa alegi. Il astepti pe Fat-Frumos sau te straduiesti sa scoti ce e mai bun din ceea ce ai deja? Odata cu eclipsa de Soare ‪din 1 septembrie, de pe casa astrologica a 7-a, o persoana masculina va disparea brusc si fara nici o explicatie, lasand spatiu liber pentru alegerile tale viitoare. O combinatie de alb si verde in vestimentatie sau accesorii te face foarte atractiva pentru sexul opus si iti scoate in evidenta farmecul natural si stilul personal, adunand in jurul tau pretendenti si admiratori deopotriva.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *