The Ultimate Aries - Saint Teresa of Avila

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Aries - Saint Teresa of Avila

The Ultimate Aries – Saint Teresa of Avila, First Woman ‘Doctor of Church’

Horoscop 7 – 21 aprilie

♈️ Berbec ♈️

Careul dintre Venus rx in Pesti si Saturn rx in Sagetator iti zadarniceste dorintele cele mai secrete si sperantele legate de strainatate, studii superioare, pelerinaje si spiritualitate. Un parteneriat pe care incerci de multa vreme sa il consolidezi pare ca se destrama sub ochii tai si diferentele de viziune pe termen lung sunt aproape de netrecut. Nu te arunca cu ochii inchisi intr-o relatie noua si nu lua o decizie inca fiindca Mercur rx te va face sa revii asupra unor planuri cu care ai cochetat si pe care le-ai abandonat.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Venus, planeta care iti guverneaza semnul, este in mers retrograd in Pesti si face careu cu Saturn rx in Sagetator, facand ca totul sa para mult mai dificil si mai confuz decat este in realitate. Teama de a-ti explora fricile, taboo-urile si credintele de nezdruncinat te face sa fii refractara la orice sugestie, aluzie sau recomandare care nu se potriveste cu ceea ce crezi. Mercur rx prin semnul tau nu te ajuta sa iti stabilesti prioritatile, ci mai degraba sa iti intorci atentia catre persoana ta si sa faci schimbarile necesare.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Careul dintre Venus rx in Pesti si Saturn rx in Sagetator te pune in dificultate si iti cere sa te maturizezi. Pretentiile pe care partenerul le ridica iti par exagerate si depasite, insa nu de aceeasi parere este si celalalt. Daca in ultimii 2 ani si jumatate nu ai facut schimbarile necesare legate de angajamentul pe termen lung, atunci esti “condamnata” sa repeti greselile trecutului. Cariera este deocamdata pusa pe stand-by si ai tendinta sa vezi ofertele pe care le primesti mai bune decat sunt in realitate. Amana deciziile majore si concentreaza-te pe esential.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Aspiratiile tale intra in conflict deschis cu realitatea cotidiana care iti arata unde gresesti, ce trebuie schimbat si la ce este nevoie sa renunti. Venus rx in Pesti revine asupra unei probleme sau situatii mai vechi care a ramas neclarificata si care iti creeaza frustrari si nemultumiri. Strainatatea, studiile superioare si credinta sunt pietre de incercare pentru urmatoarea perioada si nici starea de sanatate nu te ajuta sa te simti mai bine. Mercur in mers retrograd prin casa a X-a readuce la masa negocierilor un job nou sau o promovare.

Rac

♌️ Leu ♌️

Marte si Mercur rx in Taur ti-au dat suficienta energie fizica si mentala pentru a face pasi mici si siguri spre obiectivele tale profesionale. Singura problema este ca incepi sa te indoiesti de directia aleasa si sa iti pui intrebari legate de ceea ce este important pentru cariera ta. Saturn rx in Sagetator in careu cu Venus rx in Pesti iti readuce aminte sa nu te bazezi prea mult pe resursele partenerului de viata sau de afaceri fiindca te poti trezi intr-o mare incurcatura financiara. Schemele de imbogatire rapida au mereu costuri ascunse.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Mercur, guvernatorul semnului tau, se afla momentan in Taur, in mers retrograd, si nu este un aliat de nadejde cand vine vorba de decizii. Confuzia personala merge mana in mana cu cea profesionala, iar intrebarile la care cauti raspuns sunt mult prea complicate. Refa pasii parcursi pana aici si descopera care idee sau plan a avut o slabiciune ascunsa si te-a sabotat. Parteneriatele strategice pe care tot incerci sa le inchei sunt dificile si pretentioase, iar cei cu care colaborezi nu renunta nici in ruptul capului la dorintele lor.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Venus, planeta care iti guverneaza semnul, este in Pesti si in mers retrograd si face careu la Saturn rx in Sagetator. Sanatatea personala in continuare iti creeaza dificultati si iti strica rutina de zi cu zi, atat acasa, cat si la job. Refuzul de a te adresa unui specialist sau de a evita sa iei problema in serios ar putea avea repercursiuni mai grave in viitor. Oricat te-ai documenta, nu poti substitui sfatul cuiva cu experienta practica. Mercur revine in mers retrograd in casa parteneriatelor si vei relua o discutie lasata neterminata.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Careul dintre Venus rx in Pesti si Saturn rx in Sagetator pune presiuni pe situatia ta financiara. Un proiect creativ in care aveai mari sperante sau un hobby pe care iti doreai sa il transformi in ceva permanent iti mananca timpul si banii, fara rezultate concrete. Stabileste un buget pe care sa il investesti, insa nu inainte de a te asigura ca ai un salariu pe care te poti baza in mod constant. Marte, guvernatorul tau, se afla in Taur si poti conta pe sprijinul partenerului de viata sau de afaceri daca lasi orgoliul la o parte.

Scoprion

♐️ Sagetator ♐️

Saturn rx in semnul tau te pregateste pentu runda finala de examene in urma carora ori vei trece la alt nivel personal, ori te vei declara invinsa de viata. Careul cu Venus rx in Pesti cauzeaza nemultumiri si frictiuni acasa, cu membrii familiei sau cu colegii de apartament, iar cerintele tale sunt vazute drept exagerate sau prea serioase. Mercur isi incepe mersul retrograd si ajunge din nou in zona creativitatii si a proiectelor personale, incercand sa refaca un plan drag tie de rezultatul caruia depind viitorul si cariera ta.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Saturn, guvernatorul tau, isi incepe mersul inapoi in Sagetator si primeste un careu de la Venus rx in Pesti, incurcandu-ti mesajele si planurile de calatorie. Relatia cu o ruda sau cu cineva din anturajul apropiat trece prin dificultati si tot ce poti sa faci este sa ai rabdare. Celalalt pare determinat sa te sicaneze prin atitudinea superficiala si egoista, insa tine minte ca nu este bine sa iei totul personal si nici sa incerci sa schimbi oamenii. Mercur rx revine in zona caminului si a intimitatii si te concentrezi pe o schimbare de proportii.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Saturn, planeta guvernatoare a semnului tau, este retrograd in Sagetator si face careu cu Venus rx in Pesti. Stii ca a venit momentul sa te retragi din atentia publicului si sa te concentrezi pe activitatile care iti aduc profit, mai ales ca in ultima perioada nu ti-a mers prea bine din punct de vedere financiar. Oricat de mult iti doresti sa mergi inainte cu un plan de viitor, dorintele tale nu sunt sustenabile inca. Mercur isi incepe mersul inapoi si in urmatoarea perioada vei verifica daca informatiile pe care le detii sunt autentice.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Venus rx in semnul tau face careu la Saturn rx in Sagetator si dezamagirea vine sub forma unui contract profesional anulat sau amanat. Oricat ai incerca sa indulcesti aparentele, celalalt nu pare impresionat de farmecul tau, mai ales daca nu ai grija si iti lasi emotiile la vedere. Criticile pe care le primesti iti ranesc ego-ul, insa fix pe acolo intra si lumina. Nu te transforma in victima perfecta si nici nu cersi mila celorlalti evocand experiente de viata dificile sau nedreptati care ti s-au facut. Aduna-te si mergi mai departe.

Pesti

Text semnat Elis Durica

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *