The Ultimate Piscis - Madame de Lafayette

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Piscis - Madame de Lafayette

The Ultimate Piscis – Novelist Madame de Lafayette, Author of France’s First Historical Novel

Horoscop 7 – 21 martie 2017

♈️ Berbec ♈️

Venus retrograda in semnul tau, pe prima casa, te invita la cateva saptamani de reflectare asupra talentelor, calitatilor, atributelor fizice si morale pe care le posezi. Ce te face atragatoare in ochii celorlalti? Modul in care iti scoti in evidenta atuurile personale atunci cand vine vorba de cuceriri amoroase, proiecte creative si socializare te caracterizeaza drept agresiva si nerabdatoare, iar tu nu intelegi de ce. Daca majoritatea reactiilor celor din jur sunt de retragere sau de disconfort,  inseamna ca exista o limita de respectat.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Venus, guvernatoarea semnului tau, a intrat in retrogradare in Berbec, pe casa a XII-a. Probleme de sanatate mai vechi revin la suprafata in mod brusc si violent, dandu-ti peste cap atat rutina zilnica, cat si starea interioara. Dispui de cateva saptamani in care sa faci schimbarile necesare in programul de lucru/odihna si sa inveti sa iti respecti si asculti corpul atunci cand iti transmite semnale ingrijoratoare. O lunga si binemeritata pauza este necesara pentru a avea grija de tine si a reveni in cea mai buna forma posibila.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Venus retrograda in Berbec, pe casa a XI-a, iti spulbera destul de brutal cateva sperante si planuri legate de viitor, mai ales ca te vei trezi si cam singura si fara ajutor. Daca te bazai pe suportul unei persoane sau unui grup, este cazul sa regandesti strategia initiala, fiindca sprijinul iti este retras din varii motive. O pasiune mai veche, legata de arte, are nevoie de cateva saptamani de latenta pentru a iesi la suprafata intr-o forma vizibil imbunatatita. Intreaba-te daca directia in care vrei sa mergi este in acord cu resursele de care dispui.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Venus a intrat in mers retrograd in Berbec, pe casa ta a X-a, si entuziasmul pe care il afisai si pentru care superiorii te placeau, incepe sa dispara. Nu mai esti foarte convinsa ca profesia actuala este cea care te va multumi, satisface si implini pe viitor, si nici ca este foarte intelept sa iti neglijezi caminul si indatoririle casnice pentu a face fata presiunii din cariera. Daca ai vrut sa demonstrezi ceva, afla ca ai reusit, iar acum este timpul sa gasesti echilibrul intre viata privata si cea socio-profesionala, intre lumea interioara si cea exterioara.

Rac

♌️ Leu ♌️

Venus retrograda in Berbec, pe casa a IX-a, opreste in mod abrupt o idila inceputa recent, o poveste de amor cu o persoana din strainatate sau dorinta de a-ti continua studiile la nivel academic/international. Afacerile de tip import/export au de suferit din pricina relatiilor tensionate cu partenerii de business, iar momentan nu stii daca te mai poti baza pe acordurile initiale sau nu. Deocamdata concentreaza-te pe imbunatatirea legaturilor din afara tarii si pe o abordare mai rezervata, iar in cateva saptamani situatia se va schimba simtitor.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Venus pe casa a VIII-a in Berbec si in mers retrograd nu este un omen bun nici pentru finantele personale, nici pentru cele comune si nici pentru scheme financiare internationale. O propunere care parea perfecta isi schimba termenii si persoanele cu care ai ajuns la un acord incep sa se retraga si sa te lase sa descurci itele pe cont propriu. Problema nu este ca te gasesti singura in haosul creat, ci ca nu te poti baza momentan pe spiritul tau analitic si organizatoric care te-a scos din multe dificultati si care actioneaza ca un inger pazitor.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Venus, guvernatoarea semnului tau, a intrat in retrogradare in Berbec, pe casa a VII-a. Dezacordurile cu partenerul de viata sau de afaceri continua intr-o cheie ceva mai retinuta, fiindca tu nu te simti tocmai in forma si nu prea mai ai chef de discutii interminabile si de scandaluri. Incepi sa te gandesti serios daca nu cumva atitudinea ta este cea care a pus paie pe foc in tot acest timp, si spre marea ta surpriza s-ar putea sa iti dai seama ca agresivitatea cu care ai abordat cealalta persoana nu ti-a facut nici un favor, din contra.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Venus retrograda in Berbec, pe casa a VI-a, redeschide niste rani mai vechi, fizice sau de alta natura. Comportamentul pe care l-ai avut fata de subordonati nu a fost cel mai inspirat, ci a fost perceput ca fiind ostil si chiar nepoliticos. Oricat de mult iti place sa fii ascultata, nu calca pe demnitatea celorlalti, fiindca ii vei avea ca dusmani ascunsi si te vor sabota la fiecare pas. Sanatatea are de suferit daca in fiecare zi te afli pe un camp de lupta ai carui soldati, in loc sa se alieze, se bat intre ei. Concesiile sunt cea mai buna solutie pentru situatia ta.

Scoprion

♐️ Sagetator ♐️

Venus a intrat in mers retrograd in Berbec, pe casa a V-a, si aplombul cu care ai atacat o pasiune, un hobby, un proiect literar, artistic sau creativ, se mai risipeste. Inainte de a porni pe acest nou drum cu arme si bagaje, ia-ti cateva saptamani de pauza si gandeste-te la cine sunt cei care ar beneficia cel mai mult de contributia ta. O faci pentru propriul ego sau pentru un grup mai mare de oameni? Daca tot ceea ce cauti este sa iti pui in valoare talentul, atunci este nevoie sa iti schimbi abordarea, fiindca motivele egoiste nu te caracterizeaza.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Venus pe casa a IV-a, in Berbec si in mers retrograd, anunta o perioada mai dificila in care relatiile cu mebrii familiei sau cu colocatarii sunt cam tensionate. Presiunile care se fac pe tine atat la job, cat si acasa, iti dau peste cap ritmul natural si simti ca ai nevoie de o supapa prin care sa eliberezi incordarea. Desi credeai ca ai gasit solutia ideala, incepi sa ai dubii asupra eficientei acesteia si disponibilitatii tale pe termen lung, mai ales ca in cateva luni Saturn, guvernatorul tau, va intra in Capricorn si va incepe o perioada solicitanta.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Venus retrograda in Berbec, pe casa a III-a, iti intrerupe in mod brusc elanul scriitoricesc si dorinta de a-ti face cunoscute vocea si mesajul propriu. Cu toate ca  pana acum te simteai foarte sigura pe tine, pe ceea ce vrei sa transmiti si pe ceea ce stii, incepi sa nu mai fii la fel de increzatoare si sa te gandesti daca nu ar fi mai bine sa te adresezi unui public tinta sau sa iti filtrezi cuvintele. Ca sa nu provoci reactii ostile din partea oamenilor, este nevoie de mult tact si diplomatie, atribute importante in urmatoarea perioada.

Varsator500x500

♓️ Pesti ♓️

Venus in Berbec pe casa a II-a si in mers retrograd pune frana cheltuielilor cu ambele maini si lacat la portofel. Indiferent de explicatiile pe care ti le oferi singura pentru a-ti linisti mintea si a nu te mai simti vinovata, realitatea cruda este ca nu dispui de atatia bani si ca esti pe punctul de a te falimenta daca o tii tot asa. Hainele, bijuteriile si accesoriile iti fac cu ochiul si te tenteaza dincolo de puterea ta de a rezista, insa un calcul simplu iti va dezvalui ca ceea ce iese din buzunar este cu mult peste limita a ceea ce intra.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *