The Ultimate Aquarius - Writer Marie de Rabutin-Chantal

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Aquarius - Writer Marie de Rabutin-Chantal

The Ultimate Aquarius – Writer Marie de Rabutin-Chantal, Creator of the Word AWSOME

Horoscop 7 – 18 februarie 2017

♈️ Berbec ♈️

Venus si Marte sunt in semnul pe prima casa si este momentul sa iti canalizezi imensa energie fizica, curajul si determinarea in scopuri personale. Imaginea de sine este mult imbunatatita si simti la propriu ca ai putea sa accepti chiar si provocarea de a urca Everestul. Ai grija sa nu te precipiti si sa te accidentezi, in special in zona capului. Dozeaza-ti eforturile in asa fel incat sa nu incepi o suta de activitati in acelasi timp si sa nu termini nici una si stabileste-ti o lista de prioritati prin care sa selectezi toate provocarile care iti ies in cale.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Venus, planeta care iti guverneaza semnul, a intrat in Berbec pe casa a XII-a, unde se afla deja Marte. Starea de sanatate iti produce un stres suplimentar, atat fizic, cat si mental. Nu te simti in elementul tau, esti obosit si satul de tot, ai vrea sa te retragi undeva departe de obligatiile de zi cu zi si de cele relationale. Increderea in partenerul romantic sau de afaceri este scazuta si ramane de vazut daca acesta nu este cumva un lup deghizat in oaie. Petrece mai mult timp afara, in natura, si purifica-ti spatiul intim cat mai des.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Care iti sunt planurile de viitor si ce speri in secret sa se intample in viata ta si sa te propulseze cu toata viteza si forta inainte? Perechea Venus-Marte in Berbec din casa a XI-a te motiveaza si iti insufla energia necesara si entuziasmul pentru un nou inceput. Fii proactiv si cauta persoanele care iti pot oferi sprijin si sustinere, care cred in tine si in viziunea ta si care te pot sfatui, incuraja sau tempera atunci cand este cazul. Evita sa iti impui punctul de vedere cu prea mult patos si sa folosesti agresivitatea in interactiunile cu acestea.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Desi ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te afli in vizorul public, a venit vremea sa iti iei rolul de lider in serios si sa constientizezi ca oamenii se uita la tine pentru a te urma sau a te copia. Venus si Marte in Berbec pe casa a X-a iti demasca ambitia si curajul cu care ataci provocarile profesiei tale, insa ai grija sa nu fii prea agresiv cand te adresezi superiorilor sau sa nu pici in pacatul arogantei. Energia fizica de care dispui acum este cel mai bine folosita in avansarea pe scara ierarhica sau pentru inceperea unui proiect pe cont propriu.

Rac

♌️ Leu ♌️

It’s show time! Iar acesta este unul din cele mai dulci si mai dragi inimii tale indemnuri. Marte si Venus iti tranziteaza casa a IX-a in Berbec si esti on fire! Calatoriile lungi, contactele cu strainatatea, educatia superioara, toate se afla in atentia ta si cauti cea mai buna metoda de a initia o schimbare si de a vedea cum un plan in desfasurare trece la etapa superioara. Vei sti ca esti pe drumul cel bun cand sincronicitatile (coincidente semnificative) vor incepe sa iti schimbe realitatea si visele de cucerire si triumf iti vor umple noptile.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

E vremea revolutiei interioare si a cuceririi fricilor si anxietatilor de care nu duci niciodata lipsa. Marte si Venus in Berbec iti traverseaza casa a VIII-a si nu stii nici tu de unde iti vin atata energie si agresivitate. In loc sa te iei la harta cu ceilalti din te miri ce si sa proiectezi asupra lor aspectele reprimate sau refulate ale personalitatii tale, dedica-te cu constiinciozitatea si capacitatea de analiza de care numai tu esti capabil sa integrezi cu succes curajul si asertivitatea care iti provoaca atata reticenta. Nu esti suma temerilor tale, ci a provocarilor carora le faci fata.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Venus, planeta care te guverneaza, se afla in Berbec impreuna cu Marte, pe casa a VII-a, si situatia parteneriatelor tale este exploziva. Celalalt va incerca sa te conduca si sa te forteze sa te “supui”, iar tu te vei enerva si vei arunca flacari pe nas. O persoana cunoscuta ar putea sa iti provoace o surpriza neplacuta si sa te atace frontal cand nici nu te astepti. Controleaza-ti impulsul de a regla conturile pe loc si de a raspunde cu aceeasi moneda ca sa nu strici iremediabil un mariaj sau un proiect de afaceri important.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Marte, planeta ta regenta, se afla in Berbec pe casa a VI-a, unde de curand a intrat si Venus. Ziua cu 24 de ore este departe de a-ti ajunge pentru toate activitatile si proiectele pe care vrei sa le incepi, insa ia in considerare afectiunile si semnalele corpului si recupereaza odihna sau pierderea de vitamine din cauza suprasolicitarii fizice. Subordonatii par a avea un dinte impotriva ta si te poti trezi cu o mica conspiratie care are toate sansele sa degenereze. Nu te impune si nu te folosi de autoritate ca sa le castigi respectul.

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Venus si Marte in Berbec pe casa a V-a te alimenteaza cu energie, pasiune si curaj pentru a-ti exprima latura creativa, jucausa si sexuala. Sunt multe proiecte pe care vrei sa le incepi, insa nu toate au sanse sa reziste testului timpului si al calitatii. Gandeste in avans si prioritizeaza in functie de importanta fiecarei actiuni in ansamblu, cantarind cu atentie cum va contribui fiecare element la imaginea sau brandul tau personal. Libidoul poate fi moderat prin exercitii fizice intense sau prin activitati care presupun efort.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Situatia de acasa nu arata deloc bine din cauza cuplului dinamita Venus-Marte in Berbec in tranzit pe casa a IV-a. Fiecare interactiune cu membrii familiei se lasa cu certuri si scandal, iar asta te seaca nervos si fizic. Toti, inclusiv tu, sunt nervosi si inflamati, iar solutia este sa iti si le acorzi cat mai mult spatiu. Daca te gandesti sa iti iei de lucru acasa, mai bine renunta, fiindca ar putea fi interpretat ca o sfidare sau lipsa de respect la adresa caminului comun. In cazul in care exista tensiuni si la job, nu le aduce acasa pentru a nu pune paie pe foc.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Daca nu stiai pe unde sa te plimbi la ceas de seara, atunci afla ca la Muzeul Antipa este o expozitie minunata pe termen nelimitat, al carei program incepe zilnic de la ora 18. Cu Marte si Venus in tranzit pe casa ta a III-a mergi mult si des prin oras si imprejurimi, comunici cu asertivitate si curaj si iti exprimi parerile in mod direct. Bineinteles ca schimbul de mesaje, atat fata in fata, cat si pe retelele de socializare, are potential inflamatoriu si te enervezi rapid cand citesti/auzi opinii diferite de ale tale sau nesustinute de argumente pertinente.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Venus si Marte in Berbec pe casa a II-a nu sunt aliatii tai cand vine vorba de banii castigati si mai ales de cheltuirea lor. O factura consistenta, un imprumut cerut de cineva apropiat sau o calatorie neprevazuta iti diminueaza consistent resursele financiare si problema este ca abia a inceput. Daca trebuie sa semnezi un contract ce are stipulate si beneficii materiale, citeste-l de mai multe ori sau, si mai bine, apeleaza la un specialist juridic ori economic. Cineva incearca sa iti vanda o gogoasa umpluta cu aer, sparge-o la timp.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *