The Ultimate Aquarius - Writer Marie de Rabutin-Chantal

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Aquarius - Writer Marie de Rabutin-Chantal

The Ultimate Aquarius – Writer Marie de Rabutin-Chantal, Creator of the Word AWSOME

Horoscop 22 ianuarie – 6 februarie 2017

♈️ Berbec ♈️

Soarele a intrat in Varsator si pe casa ta a 11-a, iar presiunea resimtita din cauza responsabilitatilor si a datoriilor profesionale se diminueaza considerabil. Atentia ti se indreapta catre viitor si grupuri mari de oameni pe care ii poti influenta cu energia si dinamismul tau. Pe 28 ianuarie Marte, planeta care te guverneaza, iti ia cu asalt prima casa si te simti pregatit/a pentru fapte mari, actiuni de anvengura si demonstratii de curaj si asertivitate. Pe 3 februarie Venus, astrul iubirii si relatiilor, intra si ea in semnul tau si lumea intreaga iti apartine!

Berbec

♉️ Taur ♉️

Soarele iti lumineaza casa a 10-a din Varsator si timp de o luna cariera si lumea profesionala sunt cele mai importante preocupari ale tale. Vrei sa iesi in evidenta, sa ai toti ochii asupra ta si sa inovezi cu ochii inchisi. Pe 28 ianuarie Marte, planeta actiunii, intra in Berbec pe casa ta a 12-a, si incepi sa simti ca stai pe un butoi plin cu explozibil gata sa te arunce in aer in orice moment. Venus, planeta care te guverneaza, il urmeaza pe Marte pe 3 februarie si o idila secreta sau interzisa infloreste departe de ochii curiosilor.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Soarele tranziteaza Vasatorul si casa ta a 9-a timp de o luna si te simti de parca o gura de aer proaspat ti-a intrat in plamani. Cheful de viata revine, aventurierul si exploratorul din tine invie si te vezi cu ochii mintii pe meridianele cele mai indepartate. Pe 28 ianuarie Marte intra in Berbec pe casa ta a 11-a si esti mai asertiv si mai determinat ca niciodata sa demarezi noi actiuni. Pe 3 februarie Venus i se alatura lui Marte si te poti indragosti fulgerator de o persoana cu mult curaj, sex-appeal si magnetism animalic.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Soarele in Varsator si pe casa ta a 8-a este ca un junghi in coasta care nu iti da pace, orice remediu ai aplica. Singura modalitate de a-ti depasi fricile este sa le infrunti si sa le tratezi ca pe niste aburi de fum care nu iti pot face nici un rau. Din 28 ianuarie Marte intra in Berbec pe casa ta a 10-a si cariera ta “ia foc”. Esti motivat/a si perseverent/a, iar energia fizica este la cote inalte, insa ai grija sa nu exagerezi. Pe 3 februarie Venus paseste pe urmele lui Marte si esti atractia colectivului, toti vor sa te vada si sa fie in preajma ta.

Rac

♌️ Leu ♌️

Soarele a intrat in Varsator, semnul tau opus, si incepe luna iubirii. Cum in dragoste si la razboi totul este permis, ai grija sa nu incalci legile nescrise ale relatiei si sa iti doresti prea multa independenta si timp liber. Pe 28 ianuarie Luna Noua trage un semnal de alarma sau de trezire. Tot in aceeasi zi Marte intra in Berbec si pe casa ta a 9-a, iar tu esti hotarat/a sa pleci departe, sa inveti o limba straina sau sa iti schimbi filosofia de viata. Pe 3 februarie Venus il urmeaza pe Marte si esti tentat/a de o frumusete exotica si poliglota.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Soarele iti tranziteaza casa a 6-a in semnul Varsatorului si o schimbare in rutina se simte in aer. Parca ai vrea sa aduci ceva nou in tesatura zilnica a vietii tale, sa te deschizi catre metode alternative de echilibrare a sanatatii sau sa iti dedici munca unui scop umanitar si nu personal. Pe 28 ianuarie Marte intra in Berbec pe casa ta a 8-a si dezlantuie cuibul de viespi al anxietatilor pe care te chinui sa le ingropi cat mai adanc si sa le ignori. Pe 3 februarie Venus isi incepe si ea calatoria in acelasi semn si dulcea ispita a interzisului te seduce definitiv.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Soarele a intrat in Varsator si pe casa ta a 5-a, de unde te atrage catre flirturi, jocuri de societate, petreceri si buna dispozitie. O pasiune mai veche pare a fi gata de un make-over sau de o transformare mai radicala, iar inspiratia si talentul nu iti lipsesc. Pe 28 ianuarie Marte isi incepe calatoria prin Berbec in casa a 7-a si vrei sa iei cu asalt partenerul si sa faceti cat mai multe lucruri impreuna. Pe 3 februarie Venus, planeta ta regenta, il secondeaza pe Marte si ai parte de dragoste cu nabadai, gelozie si multa dorinta carnala.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Intrarea Soarelui in Varsator pe casa a 4-a marcheaza debutul a patru saptamani de activitati domestice si familiale. Desi relatiile cu membrii acesteia pot fi uneori incordate, incearca sa nu te lasi intimidat/a de autoritatea afisata de ei. Pe 28 ianuarie Marte, planeta care te guverneaza, intra in Berbec pe casa a 6-a si te predispune la accidentari, lovituri si cazaturi, in special in zona capului. Venus, amanta lui cosmica, ajunge si ea in acelasi semn pe 3 februarie si incepi sa te preocupi de starea sanatatii tale si a celor apropiati.

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Soarele in Varsator pe casa a 3-a nu te lasa sa stai locului o clipa. Esti mereu ba la telefon, ba scrii un mesaj, ba trimiti un email ori pleci intr-o calatorie scurta. Te vezi si te auzi cu multi oameni, te pui la punct cu metode eficiente si noi de comunicare si iti transmiti mesajul pe cai neconventionale. Pe 28 ianuarie Marte intra in Berbec pe casa a 5-a si incepi sa cauti compania persoanelor distractive si sa iti testezi limitele creative. Pe 3 februarie Venus intra si ea in acelasi semn si te transformi in sufletul petrecerii.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Soarele intra in Varsator pe casa a 2-a si tu trebuie sa inveti sa iti controlezi impulsul de a face cheltuieli extravagante si putin utile. Sumele de bani care iti ies din buzunar nu sunt doar ale tale, asa ca ai grija sa nu starnesti animozitati cu perechea. Pe 28 ianuarie Marte isi incepe tranzitul in Berbec pe casa a 4-a si campul de bataie se muta acasa. Din fericire Venus ajunge in acelasi semn pe 3 februarie si expresia “in pat cu dusmanul” capata noi sensuri pentru tine. Daca te bate gandul sa iti muti biroul acasa, fa bine si consulta-ti jumatatea inainte.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

La multi ani! Soarele a intrat in semnul tau si oficial esti vedeta sezonului. Personalitatea ta multilateral dezvoltata se simte cel mai bine pusa in valoare cand iti gasesti tribul, iar luna aceasta ai multe ocazii sa atragi in jurul tau un nucleu de persoane care sa te urmeze orbeste. Pe 28 ianuarie Luna Noua in semnul tau da startul anului astrologic in care vei fi pretuit/a pentru munca depusa in ultimii 2 ani si pentru modul original si personal in care ai ales sa te arati lumii. Felicitari si la cat mai multe impliniri!

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Soarele iti tranziteaza casa a 12-a din Varsator si este momentul sa iti iei o pauza si sa te retragi din tumultul vietii de zi cu zi. Alege forme neobisnuite de a-ti incarca bateriile ca sa poti sa fii in forma maxima peste o luna, cand va fi ziua ta de nastere si vei fi in centrul atentiei. Pe 28 ianuarie Marte intra in Berbec pe casa a 2-a si portofelul parca iti arde buzunarul daca nu cumperi ceva, oricat de mic. Fii atent/a la impulsul de a cheltui, mai ales ca pe 3 februarie Venus il va urma pe Marte si vei cadea in pacatul rasfatului.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *