MORODANday: The only short skirt worth mentioning

Molecule F... Molecule F este singurul magazin online din Romania cu un portofoliu de designeri care, cel putin din perspectiva mea, merita toata atentia.

In fiecare zi de luni = MORODANday o sa vedeti aici un outfit pe care eu l-am purtat si care mi-a inspirat o anumita stare. De ce este conectata starea noastra de spirit cu un anumit outfit? este un topic pe care o sa-l dezbatem pe parcurs.

 

MorodanDay1

Astazi vom  vorbi despre cat de mult mi-a placut fusta creata de Sandra Galan si ce stari si reactii mi-a indus ea. Fusta este o creatie unicat si poate fi gasita in showroom-ul Molecule F. 

Cei care imi accesati blog-ul probabil stiti ca nu sunt un fan al fustelor scurte. E adevarat,  nu sunt! Dar every now and then, a short length skirt appears into my life, o fusta care schimba tot, de la tonusul zilei respective pana la perspectiva mea asupra propriei increderi in sine. Superficial la prima vedere, dar then again, traim intr-o societate focusata in proportie de 90%  pe imagine si pe felul in care noi transmitem stari prin aspectul exterior. O fusta de lungime redusa trebuie sa fie senzuala, nu sexuala!

MorodanDay2

Creatia Sandrei Galan a reusit sa-mi transmita asta, mie si intreg personalului care activeaza la Cercul Militar!:)

Top-ul Alinei Botea, din voal de matase, indulceste outfit-ul, fara a parea copilaresc. Topul cu print canin by Alina Botea poate fi achizitionat tot din showroom-ul Molecule F.

The touch of the touch este dat de bratarile cuffs by Maria Filipescu.

MorodanDay3

By the way, la sectiunea tips&tricks pentru garderoba, v-as sugera o vizita la showroom-ul Molecule F:)!

Fara doar si poate, fusta Sandrei va ajunge in garderoba mea!Este o piesa basic, pe care as asorta-o oricand cu camasa cu detalii gri  de la Adelina Ivan sau cu  bluza de la Musat Studio.

Pe lunea viitoare,

Ana

 

Photo Credit: Claudiu Enescu – mauVErt

    Comments (3)

    Superba tinuta! Nici nu pot sa decid daca imi place mai mult fusta sau topul….:-) Aspectul acesta de voal semi-transparent este extrem de senzual.

    Foarte draguta,facem si noi la Institutul de Moda Salomeia Truta ceva de genul….insa fiind incepatoare nu la nivelul asta,oricum in 2-3 ani de studiu sunt convinsa ca am sa-mi depasesc profesorii, recomand celor ce isi doresc sa invete cum sa devina un designer vestimentar competent Institutul de Moda Salomeia Truta primul institut de moda din Romania acreditat CNFPA.
    Detalii pe net la institutuldemoda.ro sau pe facebook la:
    http://www.facebook.com/www.institutuldemoda.ro

    […] wait till next Monday you’ll find out! Au revoir, kittens! To see more pictures click on Molecule F.com’s blog Also, you can read my snobbish (?!?) point of view on a relationship’s starting point on my […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *