The Golden Globes – the best dress code in town

Asa cum era de asteptat, cel de-al 69-lea Golden Globes “Grant Event”, atribut ce il merita cu desavarsire, a reusit , ca de fiecare data, sa reuneasca spuma actorilor, a designerilor si a celor mai spectaculoase creatii vestimentare.

Pe covorul rosu au tronat rochiile in stilul sirena in nunate si volumetrii care au accentuat stilul:

Paleta cromatica si-a gasit diminutivele prin nuante pastel de galben solar, gri, lila sters cu insertii argintii, dar si tinute ecletice de nuante tari.

Kelly Osbourne, Nicole Richie, Claire Danes au optat pentru rochii structurale, de la albastru electric, pana la arigintiu intens si eternal black&white outfit, cu taieturi structurate care pun in evidenta spatele gol.

Considerata una dintre cele mai spectaculoase aparitii este Angelina Jolie, care a purtat o rochie cu un aer arhitectural nude cu accente puternice rosu corai. Noi nu am fost puternic impresionati de alegerea facuta. The return of the emerald, asa cum a fost numita Angelina dupa aparitia de la Golden Globes 2011 in rochia verde smarlad Versace ramane pentru noi cea mai buna aparitie a sa de pana acum.

Cititi parerea noastra despre Golden Globes 2011 aici!

Our Golden Globe for The Best Dressed goes to:

SALMA HAYEK in Gucci – o aparitie puternica si distincta in nuante sidefate de negru si auriu.

She rocked the GG red carpet!

Asa cum ne-a obisnuit deja, creatiile Mariei Lucia Hohan au fost prezente pe covorul rosu de la Golden Globes: Jeena Dewan si Kathleen Robertson.

US Weekly a publicat de curand un material despre creatiile Mariei Lucia Hohan pe covorul rosu:

Sursa: http://www.goldenglobes.org/gallery/

    Comments (2)

    […] Blogul de moda Molecule-f, marcheaza si el reuniunea de pe covorul rosu de la Globurile de Aur:  Asa cum era de asteptat, cel de-al 69-lea Golden Globes “Grant Event”, atribut ce il merita cu desavarsire, a reusit , ca de fiecare data, sa reuneasca spuma actorilor, a designerilor si a celor mai spectaculoase creatii vestimentare […]

    […] Despre editia de anul trecut a Globurilor de Aur, cititi aici. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *