The Beauty Hub, festivalul experientelor de beauty

The Beauty Hub, festivalul experientelor de beauty

Baneasa Shopping City lanseaza The Beauty Hub, festivalul experientelor de beauty!

The Beauty Hub este noul concept care reuneste experiente inedite si interactive, noi trenduri, cea mai mare varietate de produse de beauty si exclusivitati.

Intre 12-14 iulie, Baneasa Shopping City este destinatia ideala pentru pasionatele de frumusete.

Pentru trei zile, vineri, sambata si duminica, clientii sunt asteptati la The Beauty Hub, unde vor putea testa noutatile din segmentul de beauty, perfecte pentru sezonul de vara. Specialisti in make-up, skincare, hair si parfumerie vor face demostratii speciale de machiaj, vor prezenta trendurile in hairstyling pentru vara, si vor oferi consiliere pentru toate tipurile de ten.

Si pentru ca surprizele continua, Baneasa Shopping City isi asteapta clientii cu un cadou exclusiv – la fiecare achizitie de minim 500 lei din magazinele de beauty din centrul comercial, clientele vor primi un ruj luxury. Totodata, isi vor putea personaliza gratuit produsul cu initialele numelui lor. Un proiect in parteneriat cu Yves Saint Laurent.

Mai mult, clientii vor beneficia de oferte speciale, cadouri si experiente inedite in magazinele de beauty din centrul comercial.

Intregul eveniment va fi transmis live de reporterii speciali ai redactiei revistei OK! Magazine, partenerul media al evenimentului. Pe paginile de Facebook si Instagram ale Baneasa Shopping City se vor transmite update-uri despre oferte, demostratii de make-up, hair sau interviuri cu influenceri, beauty-bloggers și VIP-uri prezente la eveniment.

Ambasadoarele evenimentului: Roxana Voloseniuc, Larisa Costea si Dana Savuica vor fi prezente in centrul comercial pentru a testa experientele speciale si pentru a discuta cu pasionatii de beauty.

The Beauty Hub, festivalul experientelor de beauty

Segmentul de beauty din cadrul centrului comercial e reprezentat de: Apivita, Atelier Cologne, Beautik, Chanel, Christian Dior, Cupio, DM, Douglas, Flormar, Gerovital, Kendra, Kiehl’s, L’occitane, Mac, Melkior, Nala, NYX, OBSENTUM, Profi Hair Shop, Lelas, Sabon, Sephora, The Body Shop, Xpert Beauty, Yves Rocher, Bobbi Brown, Pro Beauty Shop, Premier Dead Sea, Anastasia Beverly Hills, Evidence, Geta Voinea, Nomasvello, Patio.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *