TEZYO

TEZYO, urmatorul pas

TEZYO isi propune sa ofere clientilor sai un mic imbold pentru a avea curajul de a face urmatorul pas, venind in intampinarea acestora cu o colectie de pantofi si accesorii pentru toate momentele importante.

TEZYO 1

TOT CE CONTEAZA E LA URMATORUL PAS in acest sezon, asa ca autenticitatea, curajul si stilul personal sunt mai importante ca oricand, iar selectia de branduri din magazinele TEZYO este diversa, generoasa si capabila sa acopere orice nevoie, putand completa cu succes orice outfit. In noua colectie se regasesc de la modele urbane si sport, prezente intr-o selectie diversa de culori si stiluri de la branduri precum: Skechers, Geox, Gryxx, Camper, Clarks, Pepe Jeans, pana la modele ideale pentru evenimentele speciale, unde texturile fine se combina armonios cu aplicatii pretioase. Selectia eleganta include branduri precum: Aldo, Epica, Kat Maconie for Epica.

TEZYO_tot_ce_conteaza_e_la_urmatorul_pas

In evidenta iese colectia Kat Maconie for Epica, o colectie care abunda in referinte exotice, culori, tocuri atipice, toate scaldate in tonuri pastelate, ideale pentru o zi de vara. Tocurile au forme inedite si sunt completate de imprimeuri florale 3D, realizate intr-o paleta larga de culori si nuante fructate. Motivul floral este un indiciu al momentelor trecatoare de frumusete si este incorporat de culori pline de energie, iar cataramele in tonuri pastelate, prezente in colectie lui Kat Maconie, sunt raspunsul acelui dor de evadari exotice.

TEZYO 2

Tendintele sezonului primavara-vara aduc in prim plan o varietate de stiluri, culori si texturi. Gasim in trend varfurile patrate, atat la pantofi, cat si la sandale, o directie care acomodeaza un look clasic si stilat. Culorile vii, puternice, dar si tocurile cu forme indraznete aduc un farmec aparte in orice compozitie vestimentara – fie casual-sport, fie fashion-elegant.
Pantofii mocasin sunt un must-have al sezonului si reprezinta incaltamintea practica, populara care te va ajuta sa iti pastrezi dinamica, dar si eleganta intr-o zi plina, indiferent ca alegi varianta cu talpa chunky, cu talpa joasa, cu accesorii sau colorati.

Sandalele si papucii sunt vedetele sezonului datorita feminitatii acestora si a capacitatii lor de a aduce orice look intr-o zona rafinata.
Pentru barbati, modelele elegante au imprumutat din utilitatea pieselor sport, devenind piese ce pot fi integrate cu usurinta in toate tinutele smart-casual.
Sa nu uitam si de accesorii, perfecte pentru a presara o tinuta cu o nota de rafinament si stil.

TEZYO 3

Colectia de primavara-vara este o invitatie adresata publicului de a-si satisface apetitul pentru moda si de a-si imbunatati propriul stil. Atat selectia de pantofi destinata femeilor, cat si cea pentru barbati, propun o gama extinsa de modele, materiale si imprimeuri pentru toate momentele din zi si pentru toate activitatile pe care ti-ai propus sa le realizezi in perioada urmatoare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *