Tezyo Toamna/Iarna 2017/2018

Tezyo Toamna/Iarna 2017/2018

Bucura-te de trendurile TEZYO din colectia de toamna-iarna 2017-2018

Tezyo Toamna/Iarna 2017/2018

Colectia Toamna/Iarna 2017/2018

Selectia TEZYO pentru sezonul de toamna-iarna 2017-2018 ofera o varietate mare de articole de incaltaminte si accesorii si aduce clientilor sai cele mai fresh trenduri si influente din moda momentului. Mizand pe diversitate si calitate, selectia produselor pentru se remarca prin materiale adecvate sezonului, accesorii metalice, broderii si aplicatii pretioase – detalii precum perlele si fundele ofera note elegante si un aer saizecist extrem de modern.

Toamna aceasta, TEZYO isi doreste sa fie cu adevarat consultantul tau de stil si te ajuta sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste construirea tinutelor tale. Mizam pe autenticitate, incurajam libertatea de exprimare si venim cu o gama diversa de produse, pentru ca tu sa te poti bucura de aceasta experienta si pentru a avea intotdeauna o multitudine de optiuni.

Toamna/Iarna 2017/2018

Toamna/Iarna 2017/2018

Trendurile Toamna/Iarna 2017/2018 la TEZYO

Straluciri metalice

Toamna aceasta, pantofii si accesoriile in nuante metalizate sunt o puternica declaratie de stil. Avand in spate o puternica inspiratie rock ‘n roll, fiecare piesa aduce un plus de stralucire tinutelor tale. Selectia Tezyo insumeaza piese potrivite atat tinutelor de seara, elegante, cat si tinutelor mai relaxate, de tip casual sau sport.

Accente brodate

Pantofii si accesoriile brodate vorbesc despre eleganta clasica, despre rafinament, despre grija pentru detalii si elementele care pot face diferenta. Aplicatiile de tesaturi delicate si accentele de stralucire sunt detaliile care pot face diferenta intr-o tinuta. Broderiile implica diverse melanjuri sau jocuri cromatice, care fac ca fiecare piesa sa devina un item realmente pretios, care poate oferi oricarei tinute un aer sofisticat si bine dozat.

Aplicatii perlate

Anii ’60 dicteaza trendurile actuale. Cateva dintre elementele recognoscibile ale acestui curent sunt botul rotunjit al pantofului, tocul gros, dar si aplicatiile de perle. In aceasta toamna, TEZYO readuce la viata curentul saizecist, in special prin aplicatiile de perle. Aceasta perioada iconica continua sa inspire puternic prin pretiozitatea pe care detaliile o aduc oricarei piese, aerul glamour, seducator si sofisticat.

Toamna/Iarna 2017/2018

Toamna/Iarna 2017/2018

Toamna/Iarna 2017/2018

Toamna/Iarna 2017/2018 - Mirela Bucovicean

Toamna/Iarna 2017/2018

In Romania TEZYO este parte a grupului Otter Distribution si este prezent in toate locatiile cheie din marile orase, in marile centre comerciale, ingloband 18 magazine multibrand in Romania si 3 internationale.

Magazinul multibrand TEZYO ofera o selectie de branduri internationale, precum Geox, Aldo, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Epica, Le Coq Sportif, Bugatti. In fiecare dintre magazinele Tezyo se regasesc pantofii potriviti oricarui stil sau oricarei ocazii, dar si accesorii care sa completeze perfect fiecare tinuta. TEZYO este un magazin multistil, in colectiile sale veti descoperi fie pantofi eleganti, realizati impecabil, fie pantofi ideali pentru tinutele urbane, fie pantofi casual.

Despre TEZYO

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban si fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care doreste sa vina in intampinarea publicului preocupat de a-si pune in evidenta propriul stil cu produse si branduri de incaltaminte cu personalitate si atitudine. TEZYO ofera o varietate mare de articole de incaltaminte si accesorii; in magazinele TEZYO puteti gasi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Converse, Emu, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Le Pepe, Image, New Balance, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adreseaza atat femeilor si barbatilor, cat si copiilor. In acest an, reteaua TEZYO s-a extins la 18 magazine in Romania si 3 internationale. Acestea se gasesc in cele mai importante complexe comerciale din tara: Bucuresti (Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada si Park Lake si Sun Plaza), Iasi (Palas Shopping Mall), Constanta (City Park Mall) ,Timisoara (Shopping City si Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brasov (Coresi Shopping Resort), Bacau (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall si Vivo!), Galati (Shopping City), Pitesti (Vivo!Pitesti Shopping Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Suceava (Shopping City), Brno (Olympia Centrum), Vienna (Donauzen­trum Mall) si Praga (Centrum Chodov)

Tezyo Toamna/Iarna 2017/2018

Tezyo Toamna/Iarna 2017/2018

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *