Textile Trends Conference

Textile Trends Conference

EDOUARD KELLER (CARLIN PARIS), key-speaker la Textile Trends Conference, da ora exacta in moda

Joi, 13 septembrie, incepand cu ora 11:00, in sala Cupola din Romexpo-Bucuresti va avea loc Textile Trends Conference – Made to measure, cu participarea extraordinara a reprezentantului CARLIN Paris Edouard Keller, Head of International Sales.

Organizat de EUROEXPO Fairs, evenimentul deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, prima expozitie de tehnologie dedicata industriei textile dupa o absenta in Romania de mai bine de 10 ani.

Tema dezbatuta de reprezentantul CARLIN Paris in cadrul conferintei va fi “Fashion si design vestimentar, tendinte si provocari din lumea modei. Previziuni pentru 2019-2020.”

Edouard Keller este expert in marketing, specializat in previziuni privind comportamentul consumatorilor. Cu o vasta experienta in domeniul inovarii si al industriei de fashion, Keller ofera expertize unice in ce priveste dezvoltarea strategiilor. S-a alaturat echipei CARLIN in 2016, iar in prezent este directorul de vanzari internationale al celei mai mari agentii de prognoza a tendintelor mondiale in fashion.

Vino la Textile Trends Conference sa afli chiar de la CARLIN care este cea mai buna strategie pentru manipularea influencer-ilor in jungla influentei marketingului!

Fondat in 1947, CARLIN Paris este primul birou de prognoza in fashion din lume si numara in prezent 40 de colaboratori la nivel global. De la tendintele socio-culturale la cele estetice, CARLIN are nu doar capacitatea de a intelege si anticipa ceea ce va conduce la viitoarele dorinte ale consumatorilor, ci si talentul unic de a explica si de a le da viata acestor tendinte prin marketing si inovatii.

Vizionari in fashion, expertii CARLIN decodeaza comportamentul influent important (pe baza analizelor si a datelor obtinute din piata) si anticipeaza conceptele estetice ale consumatorilor de maine, in baza carora pot fi concepute strategii de inovare din partea jucatorilor din domeniu.

CARLIN analizeaza, decodifica, imbogateste si inventeaza trendurile in industria de fashion pentru urmatorii 5 ani.

Vino intre 13 si 15 septembrie la Textile Technology Show, locul de intalnire al jucatorilor din industria textila sud-est europeana (pavilionul central din Romexpo-Bucuresti).

Textile Trends Conference

Mirela Bucovicean (owner Molecule F) speaker in cadrul conferintei

Inventat in urma cu opt ani, Molecule F este mediul social in care amatorii de vestimentatie originala de calitate sunt pusi in contact direct cu cei care le creeaza. Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F, este omul curajos care, trecand peste obstacolul profundei crize financiare si al neincrederii in creativitatea autohtona, a avut viziunea de a crea un nou tip de platforma, on-line si off-line, de a umple spatiul dintre design-ul romanesc si nevoia exprimarii autentice.

Misiunea Molecule F este de a sublinia valentele design-ului romanesc, de a-l mentine in cotidianul consumatorului de arta vestimentara si de a promova continuu creatorii romani. In opt ani de activitate, sub sigla alb-negru s-a cristalizat o retea de distributie calitativa a modei autohtone, promovand o selectie de produse consistenta, consecventa si bine conturata. Portofoliul Molecule F aduna la un loc mai bine de 100 dintre cei mai cool designeri romani.

Molecule F este o esenta tare ce poate lua forme diverse si spectaculoase: mediu online de vanzare – www.molecule-f.com, boutique PR – Molecule PR.

Molecule F
Proudly Powered By Romanian Designers
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.

Original la inceputuri, conceptul Molecule F a deschis multe usi catre viitor. Privit cu curiozitate in trecut, dar tot mai imitat astazi, conceptul a prins radacini solide devenind creator prin el insusi. Astazi, portofoliul Molecule F aduna la un loc mai bine de 100 dintre cei mai cool si mai in voga designeri romani. Daca in urma cu aproape un deceniu imaginea creatorilor de arta vestimentara romaneasca era confuza in ochii consumatorului local, astazi a devenit o regula de stil ca oricine sa aiba in garderoba macar o piesa autentic romaneasca.

Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepaseste parasind in permanenta zona de confort dezvoltand idei out of the box in perioade care pentru altii pot fi riscante, urmarind cu atentie nevoile pietei. Poate nu intâmplator, in ultimii 5 ani si-a desfasurat activitatea in moda. De altfel, acum 24 de ani, primul ei job a fost tot in moda si a lucrat in acest domeniu aproape 10 ani, timp in care a fost product manager, editor de fashion & beauty la radio, revista pentru adolescenti si in televiziune. A cochetat cu designul inca de la inceput si a detinut un business de productie vestimentara de familie.

Lucreaza in moda, comunicare si relatii publice de cand se stie. Ceea ce face acum reprezinta cumulul tuturor experientelor profesionale. La Molecule F se ocupa de tot ceea ce reprezinta viitorul acestei platforme. De prezent se ocupa colegii ei, iar restul e istorie. Ce-i drept, Molecule F a revolutionat modul de functionare a acestei industrii si perceperea designerilor romani. Cand am inceput, sa porti design romanesc era o alternativa creativa, dar nu si o mandrie. Acum este “cool” sa le porti creatiile, atat in tara, cat si in strainatate.

Timp de trei zile, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW va oferi un adevarat spectacol tehnologic LIVE al celor mai noi masini de cusut, tesut si brodat, echipamente de imprimare digitala pe textile, masini pentru productia de textile si imbracaminte, parteneriate internationale, tehnologii inovatoare cu spectru larg de utilizare, inovatii in design, furnizori de materii prime, solutii si servicii pentru industria textila din sud-estul Europei.

Dupa o absenta de 10 ani in Romania, primul targ dedicat industriei textile din regiune (organizat de EUROEXPO Fairs) se bucura de sustinerea “Dialog Textil”, revista industriei textile si de confectii din Romania.

Mai multe detalii, pe www.textilshow.ro

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari targuri si expozitii de business din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor. Prin intermediul targurilor lider de piata (Metal Show, Baby Boom Show – editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *