Tabieturile tehnologice, un stil de viata

Tabieturile tehnologice, un stil de viata

Tabieturile zilnice de frumos

De la inceputul carierei in business am fost inconjurata de moda. Totusi, mereu am avut o atractie fata de modern & tehnologie. Zilnic descopar lucruri si detalii fascinante despre aceasta industrie tehnologizata. Trebuie sa recunoastem ca in aceste zile ale prezentului cele doua domenii, moda si tehnologia, sunt nedespartite. Am invatat de mica cat de important este sa ma inconjor de lucrurile cu care rezonez. La haine am ales mereu ceva care ma diferentia, care era clar mai bun, mai design, mai deosebit deact a celorlati copii.  Aceeasi regula se aplica, in cazul meu, si pe parte de device-uri. Atat pentru piesele unicat cat si pentru alegerile tehnologice, fac din aceste lucruri acte de mandrie. De aceea, pentru mine moda si tehnologia sunt mai mult decat un trend, reprezinta un stil de viata. Drept exemplu, de 3 saptamani avem instalat in noul spatiu Molecule F Concept Store un Samsung QLED 2019 de ultima generatie. In aceasta perioada ne-am conturat extrem de multe momente de neuitat.

Tabieturile tehnologice, un stil de viata

Tabieturile tehnologice, un stil de viata

Zilnic am schimbat “view-ul”, in functie de mood, prin intermediul modului Ambient (ce ne-a furnizat de la informatii zilnice utile, cum ar fi data, vremea si titlurile de stiri, pana la fotografii si imagini de arta; arata fix ca un tablou). Calatorii imaginare si virtuale in 3 minute de frumusete tehnologica. Imi place aceasta idee, de a transpune un obiect tehnologic in moodboard-ul incaperii unde se afla. Noi, lucrand cu frumosul si deschizand un nou spatiu de retail dedicat designului autohton, am fost incantati de aceasta provocare, de a asocia moda cu tehnolgia. In vremurile noastre, mai mult deact oricand, merg mana in mana. Acea stralucire moderna, perfecta pentru o experienta de shopping on & offline desavarsita.

Fiecarui client care ne calca pragul ii prezentam si ofertele de pe platforma www.molecule-f.com; Madalina, manager-ul de online, le recomanda diferite piese vestimentare sau accesorii, in functie de preferintele fiecaruia, totul, la cateva click-uri distanta cu ajutorul QLED 2019. Aceasta interactiune ajuta extrem de mult la luarea unei decizii rapide, interactiune desfasurata cu ajutorul culorilor super sharp, volumului de culoare 100% + ecranul fara margini, care furnizeaza imagini clare, negru profund si un unghi de vizionare mai larg. De cele mai multe ori, aceste detalii tehnice conteaza! Ne dorim sa prezentam clientului o imagine cat mai reala, cat mai autentica.

Tabieturile tehnologice, un stil de viata

Pentru acele momente ale zilei in care suntem cu bateriile la jumatate, si ne dorim un boost de energie, dam muzica mai tare. In ultima perioada ascultam un post de radio foarte cool, si se pliaza perfect pe acest sezon calduros. Avem doua spatii pline de muzica bifate, Molecule F Concept Store si birourile The Molecules. Iar pentru zilele de vineri, cand weekend-ul e bate la usa, apelam la Netflix, la doar un buton distanta (chiar exista un buton aparte pe telecomanda), si ne relaxam (dar si culturalizam) cu diferite documentare. Va las cateva recomandari: The True Cost, L’amour Fou, The September Issue. Mai ca ne aprovizionam frigiderul cu Rhein Extra Brut, ne cumparam un aparat de popcorn si voilà, un mood perfect pentru un sfarsit de saptamana rodnic.

Tabieturile tehnologice, un stil de viata

De aceea pledez pentru acest combo durabil. Cu totii ne dorim ca momentele noastre preferate sa spuna ceva despre cine suntem sau despre stilul de viata pe care il abordam, insa nimic nu va spune povestea mai bine decat alegerile de zi cu zi.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *