T-shirt Fest revine cu o noua editie in perioada 16- 17 iunie 2018

T-shirt Fest revine cu o noua editie in perioada 16- 17 iunie 2018

T-shirt Fest revine cu o noua editie in perioada 16- 17 iunie 2018, la Expirat (Bucuresti)

 ro1

Vara, vacanta… anotimpul perfect pentru a-ti scoate la iveala garderoba de tricouri! Dar ce ai spune de un loc in care acest mult iubit obiect vestimentar e „personajul” principal timp de 2 zile?

In perioada 16 – 17 iunie 2018, comunitatea T-shirt Romania te astepta la o noua

editie T-shirt Fest, care va avea loc pe terasa si interiorul Expirat Halele Carol (Str. Constantin Istrati 1, Bucuresti).Intrarea este libera!

Event: T-shirt Fest 2018

De la expozanti care mai de care mai interesanti, la activitati precum workshop-uri de pictat pe tricouri, discutii libere, live drawing, expozitii de tricouri, muzica si relaxare, T-shirt Fest este locul perfect pentru a petrece in compania prietenilor, de a-ți gasi cele mai originale tricouri cu care sa iesi in evidenta oriunde ai merge, dar mai ales de a cunoaste oameni a caror pasiune pentru tricouri pot fi foarte inspirationala!

Daca ai trecut pe la festival si in editiile trecute, stii foarte bine ca intotdeauna vei descoperi ceva nou si vei pleca cu informatii interesante despre ce poti face cu acest obiect vestimentar popular!

Si pentru a va face o idee despre eveniment, T-shirt Fest a pregatit pentru voi si un eveniment de prezentare a conceptului T-shirt Fest, care va avea loc pe 31 mai la J’ai Bistro din Bucuresti.

Mai multe informatii despre toate activitatile vor fi anuntate curand!

**************************************************

Comunitatea T-shirt Romania este un integrator de informatii destinat pasionatilor de tricouri, ce faciliteaza dialogul intre designeri, producatori si comercianti, si ajuta brandurile romanesti s-si prezinte creatiile catre publicul tinta – toate acestea contribuind la o evolutie pozitiva a industriei de tricouri.

Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati la adresa [email protected] 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *