Sustinem Adept Transilvania! Votati!

Fundatia Adept Transilvania si proiectul de constructie al traseului de mountain bike din zona Sighisoara-Tarnava Mare– singurul proiect romanesc din competitia proiectelor “verzi” europene, EOCA

Fundatia Adept Transilvania participa in perioada 14-28 martie la competitia “proiectelor verzi europene” organizata de  EOCA (European Outdoor Conservation Association).

Constructia a inca 15 km de traseu de biciclete in zona Sighisoara-Tarnava Mare, care sa lege satele Viscri, Bunesti, Crit si Mesendorf este singurul proiect romanesc din competitia EOCA si face parte din proiectul initiat de Fundatia Adept Transilvania acum 3 ani, care isi propune dezvoltarea in zona a unui traseu de 80 de km construit de localnici si voluntari care sa lege 8 sate, cele mai importante site-uri istorice, protejate UNESCO din zona, familii de fermieri si turisti indragostiti de Transilvania, de comunitatile rurale si de peisajul cultural din zona Sighisoara-Tarnava Mare.

Pentru a sustine singurul proiect romanesc din competitia EOCA, toti indragostitii de inima Transilvaniei, de peisajele, oamenii si istoria din zona trebuie sa voteze Fundatia Adept Transilvania, pe site-ul competitiei,: http://www.outdoorconservation.eu/project-voting-category.cfm?catid=5.

Voturile sustinatorilor si forta de munca, entuziasmul si bucuria de a face a echipei Fundatiei Adept Transilvania pot castiga continuitatea unui proiect despre care a vorbit o lume si care va aduce laolalta si va sustine comunitati cu 5 scoli, 70 de afaceri locale de turism “verde” si sute de familii de fermieri si mici producatori din zona.

Orice vot conteaza si cu un singur clic putem sustine Fundatia Adept Transilvania si constructia unui proiect care a dat de-a lungul anilor bucurie si speranta.

Ca sa sustineti Fundatia Adept in competitia EOCA, va rugam sa votati aici:

http://www.outdoorconservation.eu/project-voting-category.cfm?catid=5

 De 11 ani credem in solidaritate, in constructie, in forta lui “impreuna” si vorbim lumii despre dragostea noastra pentru Transilvania si pentru oamenii, locurile, istoria din zona Tarnava Mare.

Din inima, Transilvania.

    Comments (1)

    :)

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *