Summer resolution with Hypoxi

Desi prinsa cu o serie de proiecte frumoase despre care cu siguranta ati citit zilele trecute: EVA – Design Romanesc si It’s your world now inspired by Intel am gasit timpul necesar sa ma ocup de mine si sa imi creez “strategia de vara”. Merg pe un principiu clar: indiferent de cat de ocupata sunt, o prioritate este timpul meu, timpul pe care il petrec cu mine insami  si ce fac ca sa ma simt mai bine.

M-am organizat frumos cu planuri de concediu, cu escapade la mare (la care doar m-am gandit, ca nu-i frumos sa le programezi :)), cu multe iesiri si plimbari, cu sesiuni de shopping-uri, cu evenimente care mai de care mai tentante.

Va recunosc ca o mare parte din timp mi-am petrecut-o incercand sa gasesc raspuns la intrebarea: ce este mai potrivit pentru mine: sa merg la sala sau sa aleg alta varianta? Dupa cautari indelungi si discutii cu Mirela (persoana in care am incredere deplina cand vine vorba de deciziile pe care le iau) m-am hotarat ce imi doresc: rezultate vizibile si de lunga durata in scurt timp :). Logic!

Pentru ca am fost cuminte si m-am documentat am gasit si locul potrivit: Studioul Hypoxi, cu reprezentantii caruia m-am si intalnit.

 

 

Va povestesc despre acest studio pentru ca am pus cap la cap tot ce se intampla acolo (fara sa ma apuc de treaba efectiva) si pentru ca mi s-a parut de interes.

N-am fost nicodata un fan al mersului la sala in mod constant si nici al dietelor drastice. Cei de la Studio Hypoxi mi-au explicat exact ca pot avea rezultate mai bune: silueta proportionata, forma corporala dorita si o imbunatatire a aspectului pielii – combinand stimularea directionata a metabolismului cu o alimentatie sanatoasa.

Metoda Hypoxi combina inovativ antrenamentul cu terapia. Este o tehnologie unica axata pe zonele problema, tehnologie foarte eficienta in combaterea celulitei, a tesutului adipos si pentru a reda fermitatea pielii in zonele cu probleme.

Pana aici mi-a fost totul clar, insa bineinteles, asemenea celui mai curios copil am vrut sa aflu mai multe detalii. Astfel am aflat ca Metoda Hypoxi are 3 elemente:

–       terapia cu vacuum – prin aplicarea de presiune negativa in zonele vizate

–       terapia prin compresie – prin aplicarea de presiune pozitiva la nivelul tesuturilor

–       exercitii de ardere a grasimilor – o combinatie unica de presiune   alternanta si activitate fizica moderata. Variatia de presiune “activeaza“  tesuturile din acele zone unde grasimea este în exces. Schimbarea de presiune stimuleaza fluxul sangvin si accelereaza transportul acizilor grasi din regiunile cu probleme. Rezultatul consta in reducerea circumferintei zonelor vizate pentru o lunga perioada de timp.

Ideea era aproximativ conturata, insa eram in studio si vedeam niste aparate cu un aspect foarte futurist si glossy – cele 4 aparate necesare unui antrenament complet Hypoxi, aparate ce trateaza sistematic zonele cu depozite de tesut adipos, combinand antrenamentul de ardere al grasimilor cu o intensificare a vascularizatiei in acele zone. Doua dintre aparate: S120 si L250 se concentreaza pe zonele problema: fese, solduri, coapse. Vacunaut® ajuta la remodelarea abdomenului, iar pentru a recapatarea fermitatii si elasticitatii pielii este HYPOXI-Dermology.

Eu m-am hotarat sa incerc metoda Hypoxi! Bineinteles ca primul lucru pe care il fac dupa ce vin de la prima sedinta este sa scriu impresii!

Mai mult decat atat va sugerez sa stati cu ochii Molecule F! Ca si teaser, ca nu ma pot abtine va spun un singur lucru: Veti arata perfect in aceasta vara!

Studioul Hypoxi se afla pe Strada Pictor Ion Negulici, nr 27, etaj 2, Sector 1, Bucuresti.

 

Cum a inceput Hypoxi?

Metoda-HYPOXI® este inventia savantului sportiv Dr. Norbert Egger, care a pus bazele unui nou concept de remodelare corporala. Dupa ce a absolvit Universitatea din Salzburg, si-a imbunatatit performantele profesionale cu studii intensive in domeniul health&fitness. In 1983, a infiintat in Salzburg primul studio health&fitness din Austria. De-a lungul anilor, a observat ca multe femei nu reuseau sa rezolve zonele problema, nici cu exercitii intense si nici cu schimbari in dieta lor. Ca om de stiinta, stia ca grasimea este eliminata in principal in regiunile unde tesutul este vascularizat, miscarea reprezentand un element important in acest proces.

In studioul sau se utilizau deja metode de imbunatatire a circulatiei, cum ar fi masajul cu vacuum si drenajul limfatic pentru a reduce retentia de apa in organism si pentru fermitatea pielii. Pe baza descoperirilor sale, a conceput echipamente care sa combine metode de imbunatatire a circulatiei sangvine cu miscarea. A folosit primul prototip HYPOXI® in anul 1997, cu rezultate surprinzatoare chiar si pentru el. Pentru prima data in istorie, terapia prin presiune a fost folosita simultan cu exercitii de ardere a grasimilor. Aceasta a reprezentant inceputul metodei HYPOXI® si un nou impuls pentru industria remodelarii corporale.

Cu o echipa mica si motivata, a dezvoltat un aparat de presiune, care, desi capsulat, iti permitea sa efectuezi exercitiile fizice. Aparatul de antrenament HYPOXI® s-a dovedit a fi inovatia de la showurile internationale de fitness si frumusete. Camera de presiune in forma de ou, in care zonele problema sunt supuse presiunii in timpul antrenamentului, a avut un mare impact asupra industriei de profil.

In 1998, Dr. Egger a infiintat Hypoxi Produktion-und Vertriebs GmbH si o data cu ea prima companie din industria de fitness care se axeaza pe antrenamentul corporal. Prin metoda HYPOXI®, unica in lume, Dr. Egger a devenit cunoscut la nivel international. Astazi, HYPOXI® este prezent in peste 40 de tari, sute de mii de oameni beneficiand de idea lui Egger. El condus compania pana in anul 2006. In aprilie 2008, Dr. Egger moare la varsta 50 de ani. Astazi, prietenul, colegul si partenerul sau de multi ani, Bernd Exkerstofer, conduce compania in spiritul fondatorului ei, alaturi de o echipa internationala de angajati pasionati si competenti.

 

    Comments (1)

    […] Mai multe despre Hypoxi Studio Bucuresti si tehnologia HYPOXI ® cititi aici. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *