Success Stories! Uncut Version,True Story!

Industria modei la nivel international este una dificila, iar in contextul economic dat este si mai greu, dar cand lucrezi cu oameni pasionati, creativi, cu viziune, dornici sa fie mai buni de fiecare data, ti-e mai mare dragul. Treci peste tot soiul de incoveniente si te straduiesti sa pui umarul la evolutie.

 

 

Adi Popescu si brand-ul gestionat de el T Shirt Couture este un exemplu de success story si cred ca parte din succesul lui este seriozitatea si profesionalismul cu care abordeaza business-ul sau. T Shirt Couture a fost un brand cu care am ‘incercat marea cu degetul’ iar dupa primul sezon a fost best sold brand de pe Molecule F.  Adi mi-a spus la un moment dat ‘iti multumesc ca ai crezut in brandul asta cand nici eu nu eram convins’. Adi, eu iti multumesc pentru ca ai adus un plus de profesionalism in industria modei!

 

 

Andreea Badala este unul dintre designerii cu care am pornit de la inceput. Nu stiam prea multe despre creatiile ei, dar recomandarea pe care am primt-o spunea  ca este serioasa si pasionata de portul traditional romanesc, atingand astfel o slabiuciunea de-a mea. Uitandu-ma retrospectiv, Andreea cred ca a avut cea mai spectaculoasa evolutie, ajungand in numai 2 ani de la o aspiratie de business in care se chinuia cumplit cu productia la un atelier de productie in toata legea, cu showroom, cu exporturi si prezente internationale. Andreea este un model de urmat, Murmur este o poveste de success, deja un brand puternic intre designerii romani si pentru toate acestea si nu numai ii multumesc ca face parte din Molecule F.

 

 

 

Vorbind de branduri de success, mi-a venit in minte Rhea Costa. Andreea Constantin cu nu mult in urma facea styling pentru revista VIVA!. Stiu ca am vorbit o data cu ea despre cum a inceput, practic cu nise bani de buzunar, o masina de cusut si multe materiale ingramadite in propria locuinta. Dar a muncit mult, foarte mult,  a fost serioasa, a facut totul cu pasiune si acum este prezenta peste tot.Creatiile ei le recunosti dintr-un foc, iar expansiunea business-ului Rhea Costa nu ma face decat sa spun chapeau bas.

 

 

Brand-ul Corina Vladescu este un alt exemplu de success, impreuna cu nou lansatul Poeme by Corina Vladescu. Creatiile ei se numara printre primele pe care le-am achizitionat, inainte de a ma gandi la Molecule F, Corina fiind prima careia i-am propus sa faca parte din acest proiect. Am si acum vreo 2 rochii care stau in zona de ‘prime dress’.

Entuziasmul ei si pressingul cu ‘hai o data cu site-ul ala, ca avem nevoie de asa ceva pe piata’ m-a motivat sa implementez mai repede Molecule F.  True story, la ea in showroom am compilat numele site-ului, fiindca celelalte 6-8 propuneri de nume pe care le aveam pe short list erau deja luate ca domenii. Tot true story, faptul ca a trebuit sa dau vreo 5 telefoane ca sa-i aflu adresa de showroom, mi-a aprins beculetul ideii cu o platforma de promovare si vanzarea a designerilor romani, pentru ca mintea mea nu concepea cum sa fie posibil sa vrei  bagi bani intr-un buzunar, dar sa nu gasesti buzunarul.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *