Stay ALIVE by Mirela Bucovicean

Stay ALIVE by Mirela Bucovicean

Stay ALIVE by Mirela Bucovicean

dialog liber pentru supravietuirea business-urilor locale

Acces gratuit nelimitat pentru toti cei interesati

Ajuns la editia cu numarul 24, Stay ALIVE by Mirela Bucovicean a devenit bucuria zilnica a antreprenorilor romani, mici si mijlocii. Comunitatea Stay ALIVE numara acum mai mult de 140 de membrii activi din toata tara. Intalnirile sunt zilnice, de luni pana duminica si accesul se face in mod 100% gratuit pe platforma zoom.us.

Pentru urmatoarele doua weekend-uri (11.04 – 12.04 & 18.04 – 19.04) ne bucuram alaturi de cei dragi (in siguranta) de aceste zile cu liniste.

O data cu instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, in prima zi de autoizolare, 16 martie 2020, Mirela Bucovicean lansa proiectul pro bono, Stay ALIVE – un dialog liber pentru supravietuirea business-urilor locale.

Stay ALIVE este un grup de suport pentru antreprenori si freelanceri din orice domeniu, este locul in care ideile curg pe banda rulanta avand scopul de pivotare si adaptare de business, luand in calcul activele pe care le avem, atat cele fizice cat si cele de expertiza.

Intalnirile se intampla in fiecare zi, de luni pana duminica, intre 15:00 si 16:00, pe zoom.us, Meeting ID: 833 441 558. In 24 de editii, peste 140 de membrii de pe tot teritoriul Romaniei sunt activi zilnic, cer sau ofera sfaturi, sunt angrenati in diverse exercitii care le pun mintea si spiritul antreprenorial la treaba, intr-o perioada cu grele incercari.

Ma angajez sa tin aceste intalniri atat timp cat va fi nevoie. Imi pun la bataie know-how-ul asimilat in 30 de ani de experienta de antreprenoriat si network-ul pe care mi l-am creat pentru a-i ajuta pe toti cei care au nevoie si vor sa fie ajutati. Cand intri in Stay ALIVE, intri intr-o familie. Nu conteaza domeniul de activitate, business-ul este tot business. Sunt aici pentru voi, desi nu detin reteta perfecta de supravietuire, insa sper ca o vom gasi impreuna. Haideti sa actionam acum pentru a ne reveni mai repede pe parcurs.”

a declarat Mirela Bucovicean, fondator Molecule- F.com, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries

De Luni pana Duminica, in intervalul orar 15:00 – 16:00 we Stay ALIVE aicihttps://zoom.us/j/833441558

Request access in Facebook Private Group Stay ALIVE by Mirela Bucovicean aici: https://www.facebook.com/groups/798229864033670/

Inregistrari Stay ALIVE 17 Martie – 10 Aprilie aici: https://www.youtube.com/channel/UCBB7uvtZMDrtaetVwe5FMtw 

Be strong. Stay ALIVE. Stay informed.

#stayALIVE #business #savetheeconomy #community

Stay ALIVE by Mirela Bucovicean

Despre Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean, fondator Molecule F, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries (BICI by Mirela Bucovicean, Business of Fashion & Speed Up Your Business)

Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepaseste parasind in permanenta zona de confort dezvoltand idei out of the box in perioade care pentru altii pot fi riscante, urmarind cu atentie nevoile pietei. Cheia succesului ei profesional este ca in fiecare zi are asteptari mai mari de la ea, nu se opreste atunci cand intervine succesul de moment, este curioasa, cauta solutii si raspunsuri si da ceva inapoi comunitatii.

- 30 de ani experienta in 9 industrii diferite si mai mult de 13 jobu-uri

- desemnata de 4 ori una dintre cele mai puternice femei in business de catre Business Magazine

- castigatoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat

- fondator al primei platforme de comercializare si promovare a produselor realizate de designer romani: Molecule F – revelatia modei romanesti, un benchmark al industriei, un etalon in online si offline.

- fondator al Molecule PR

- fondator al Business Institute for Creative Industries BICI by Mirela Bucovicean

Facebook: https://www.facebook.com/mirela.bucovicean

                   https://www.facebook.com/bucoviceanmirela/

Instagram: https://www.instagram.com/mirela.bucovicean/

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *