Spring news from Dior

J’adore Voile de Parfum

 

J’adore Voile de Parfum reinventeaza arta de a purta un parfum. Un parfum care prinde viata prin senzualitate, ca un al doilea strat de piele. Un parfum tandru, care te invaluie delicat intr-o opulenta surprinzatoare. Un parfum intens, personal, intim. J’adore se metamorfozeaza intr-un voal parfumat care imbraca pielea.

Pentru cea mai noua interpretare a parfumului J’adore – care nu este niciodata exact la fel ca cel dinainte, dar nici complet diferit-  Francois Demachy a ales sa cumpuna aroma in jurul unor note de Iris imperial. Urmand traditia celor mai inalte standarde Dior Haute Parfumerie, compozitia sa este inovatoare si echilibrata.

J’adore Voile de Parfum este mai mult decat o compozitie florala armonioasa, are la baza buchetul floral traditional al parfumului J’adore, care astazi isi sarbatoreste cu stil cea mai noua fateta, prin aceasta noua experienta inedita.

Irisul troneaza peste celelalte note, persistent si dulce. Este o orchestratie meticuloasa, in care delicatetea intalneste senzualitatea, iar subtilitatea mirosului floral ramane infinit de evocatoare. Puterea sa infinita de seductie provine din alchimia secreta orchestrata de Francois Demachy. Intr-un joc de acte florale echilibrate, aceasta a progresat pas cu pas, cu o precizie absoluta, accentuand cate un detaliu ici si colo, renuntand pe alocuri la cate un detaliu… Parfumurile Dior au reprezentat dintotdeauna un element de supriza. J’adore Voile de Parfum se inscrie in cel mai fascinant mod in aceasta lunga si bogată traditie Dior Haute Parfumerie. Aceata poveste imbina respectul pentru traditia expertizei sale si pentru creativitatea sa permanenta.

 Dior Addict Gloss

 

“Culoarea este un detaliu indispensabil frumusteii. Rujul de buze este un accesoriu la moda.” Mai ales daca este colorant, in toate nuantele posibile.  Asta a fost concluzia lui Christian Dior.

Un  nou manifesto de culoare: Dior Addict Gloss este noul detaliu stralucitor si extrem de fashion. Acest accesoriu original care creeaza dependenta, iti permite sa te distrezi jucandu-te cu cele mai noi trenduri. Stralucirea sa absoluta intalneste astazi un efect diferit, care va atrage atentia si va hipnotiza toate privirile. Dior Addict Gloss: o noua arma de seductie care confera  oricarei tinute un boost de energie incredibil. Fiecare nuanta are propriul sau efect , mai unic si mai feminin ca  oricand.

24 de nuante, 3 efecte speciale: “coloramă” stralucitoare inspirata din universul backstake.

-Efectul Shimmer: un efect stelar care accentueaza stralucirea de oglinda a  Glossurilor Dior Addict, cu un aspect elegant si sclipitor.

-Efectul Perlat: particule extrem de fine de perla imbraca buzele intr-o intensitate catifelata.

-Efectul Pur: o doza concentrata de pigment, de la cele mai laptoase nuante nude pana la cele mai avangardiste lacuri transparente.

4 nuante ” Must Have” :                                                                                                                                                                                                                       

“Spring Ball”: o nuanta nuda delicata si usoara, cu toata eleganta tinutelor de bal create de Monsieur Dior.

“Princess”: un roz deschis, vesel si plin de viata, inzestrat cu toata eleganta opulenta a unei printese imbracate de Couturier.

“Delice”: un coral intens si plin de verva care ne face sugestiv cu ochiul, inducand dorinta asemenea unui parfum senzual.

“Diablotine“: aceasta culoare puternica afiseaza cu insolenta nuanta senzuala de rosu a unei femei pasionale.

 

Dior Vernis

 Dior Vernis se scalda  in “Stralucire” cu 4 culori noi inspirate din  nuantele must-have are glossurilor, Spring Ball, Princess, Diablotine si Delice.

 

 

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *