M6

SPA on the go!

Minus 417 | Beauty you can sense

Eram la birou, vorbeam la telefon cu designerul care ne-a conceput desenul pentru masina de raliuri din CNR, scriam un mail de multumire si in acelasi timp eram atenta la discutia colegilor mei din cealalta camera. Nu, nu sunt Dumnezeu pe pamant, dar sunt o femeie care face mai multe lucruri deodata, asa cum fac majoritatea femeilor. Cand s-a inventat expresia “multitasking”, sigur se referea la vreuna dintre noi. Este una dintre acele zile in care esti constient de notiunea “timp” de dimineata si mai esti abia seara, cand ajungi acasa. Restul e fast forward.

Dar nu-i nimic. Universul e bun si m-a auzit ca am nevoie de ajutor. Mi-a trimis SPA la pachet: halat cu monograma, produs de lux si un gand bun. Intr-un sac de catifea de matase am gasit sursa de energie pentru tenul meu: Minus 417. Ca sa fiu sincera, nu cunosteam acest brand pana acum, desi mi-as fi dorit!

M1

Am apelat de urgenta la prietenul Google si am aflat ca produsele lor utilizeaza un complex de minerale esentiale din Marea Moarta si ingredinete naturale active intr-o concentratie inalta (vitamine si extracte de plante), si ca, dupa cum spune si numele, ingredientele sunt extrase de la adancimea de 417 de metri sub nivelul marii. Recovery Mud Mask, produsul pe care l-am incercat eu, este un remediu miraculos, cu ingrediente active, vitamine si esente de plante. M-a ajutat sa experimentez un efect instantaneu de lifting, o piele regenerata si intinerita! Daca ne intalnim zilele astea sa stiti ca tot eu sunt, doar ca mai.. lift up.

Daca si voi sunteti la fel de ocupate ca si mine, iar singurele momente pe care vi le acordati sunt cele de “SPA on the go”, trebuie sa incercati produsele -417! Eu mi-am facut de cap prin birou – uite ce a iesit:

M2

M3

M7

M5

M.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *